Po czym wnioskujesz, że ja wnioskuję, kiedy napisałem, że tak się nie dzieje, heh?
Tak, dokonałem drugiej zamiany plików i wstawiłem ten prawidłowy. Po tym, jak gry zaczęły świrować sprawdziłem czy aby na pewno, porównałem daty i rozmiary obu wersji, ale i tak zamieniłem na ten właściwy. Potem jeszcze zainstalowałem najnowszy direct jaki znalazłem w sieci.
Sytuacja trochę się zmieniła. WoW działa już prawidłowo, jak powinien. W Sacredzie już nie przycina się na zabudowanych obszarach, ale cały czas tylko, że nie skacze jak na slajdach, ale zwalnia i dociąga, jakby kamera podążała za kulejącą postacią. Hop pierwsza noga i dosuwamy drugą... hop pierwsza i drugą. W Neverwinter Nigts przycinanie pojawiło się przy maksymalnym oddaleniu. To również stało się z dnia na dzień, nie zmieniałem żadnych sterowników ani nic i nie wiem co może być przyczyną.
Nagły problem z grafiką.
Rozpoczęty przez magazynek!, 11 wrz 2011 10:53
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:12
Napisano 26 wrzesień 2011 - 14:07
W tym celu mam uzyć dowolnego programu czy czegoś konkretnego? Znalazłem takie opcje http://pcsupport.abo.../memorytest.htm
Napisano 26 wrzesień 2011 - 14:16
Nie korzystałem, z niego, nie wyrażę opinii.
Polecam jednak Ultimate Boot CD, wypalić płytkę i przy okazji masz sporo narzędzi mogących się przydać w przyszłości
Polecam jednak Ultimate Boot CD, wypalić płytkę i przy okazji masz sporo narzędzi mogących się przydać w przyszłości
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych