nie bd kombinował założę jeszcze raz cała stronę tylko nie wiem czy da się pod tym samym adresem i zrobię wszystko co bd umiał czego nie bd wiedział zapytam:)
właśnie utworzyłem własna stronę pcforyms.jcom.pl na razie nie działa zrobiłem bazę danych na jcom.pl jeśli nazwa potrzebna napisać

pytanie co dalej mianowicie chodzi o to::
mam MyBB i spolszczenie tez. Jak to teraz pododawać w jakiej kolejności i do jakich folderów. Mam program filezilla

. Jak dodać i skąd wziąć własne szaty graficzne, wygląd strony. Jak dodać własne rzeczy np to
http://forum.pcfoster.pl/. Swój styl sobie zrobię ale jak to dodać żeby to wyglądało mniej więcej tak jak te wasze

. Cała reszta rzeczy o których zapomniałem. Jak odblokować stronę. Jak skonfigurować MyBB jak już wejdę na neta i bd to instalował jakiś poradnik

. I jaka nazwa użytkownika może być administrator gdzie stworzyć to konto żeby mieć dostęp do strony i móc ja modyfikować bo te poprzednia nie dało się musiałem coś pokręcić dlatego teraz pytam o wszystko bo chce mieć swoja stronkę ale na razie nie wychodzi bo jestem w tym nowy, idę się uczyć za informatyka ale po ULO wiec to potrwa 2 latka:).I jak dodać moderatorów sam muszę stworzyć ich konta czy użytkownik tworzy swoje a ja je tylko dodaje jako moderator itp:) bd bardzo wdzięczny jak wreszcie uda mi się stworzyć to forum

i zobowiązany
Użytkownik victus edytował ten post 05 wrzesień 2011 - 08:56