Jaki nawigator warto kupić?
Napisano 11 maj 2008 - 12:58
Napisano 11 maj 2008 - 19:54
Napisano 14 maj 2008 - 15:49
przed kupnem , dużo sie dowiadywałem , rozmowy z kierowcami zawodowymi.
auto Mapa jest Najlepsza najwięcej szczegółowa .Najlepiej sprawdza się w mieście,nr. budynków .
co Do TomToma to twierdze że jest kiepski (mniej szczegółowy) porównując go z Auto Mamą ,również jakiś czas korzystałem z niego, jedyna rzecz która przemawia za nim to może taka iż na trasie jest wygodniejszy trochę od Auto Mapy,ponieważ można go obsługiwać palcem , w przypadku Auto Mapy to wygodniej Rysikiem.
Ze wszystkich map dostępnych u nas Auto Mapa zdecydowanie jest najlepsza .
Kupując TomToma zmuszony jesteś zostać przy tej mapie zainstalowanej natomiast na palmtopie dokupujesz Mapę jaką Chcesz i palmtop ma wiele innych możliwości (filmy,muza ,Word ,Wi-Fi,Exel mobile np: Bluetooth ,to tylko niektóre (zależy od modelu )
w Auto Mapie 4.0 jest już chyba wersja 5.0 w nowej wersji znajdziesz tryb 3D w tej mapie jest algorytm wyszukiwania trasy-do wyboru najszybsza, najkrótsza,lub optymalna( ja używam ,najszybsza, najkrótszej nie polecam ,chyba że do zabawy hi ,hi )
Np; TomTom ma mało wbudowanych planów miejscowości
Dobra rada jeśli nadal jesteś nie zdecydowany co kupić , a mieszkasz w dużym mieście najlepiej wojewódzkim to zrób mały spacerek po postojach taxi i pogadaj z panami ,może i jakaś miła pani sie znajdzie .Jak kto ,najlepiej się zna ,ci co na co dzień najwięcej używają.
Napisz potem co kupiłeś.
Napisano 16 czerwiec 2008 - 11:27
Napisano 17 czerwiec 2008 - 19:28
P. Jestem zadowolony. Dzięki za rady!
Szerokiej i bezpiecznej drogi .
Napisano 01 lipiec 2008 - 15:57
Napisano 01 lipiec 2008 - 19:43
Napisano 02 grudzień 2008 - 16:11
http://www.proline.p...K FREEBIRD-35.4
http://www.proline.p...IO MOOV 360 GPS
Napisano 09 grudzień 2008 - 15:27
Napisano 14 styczeń 2009 - 21:55
Planuję kupić gps-a tylko nie mam zielonego pojecia jaki model i jaką firmę wybrać. Wiem na pewno, że nie chcę Asusa, bo nie lubię ich produktów. Czy ktos ma jakieś swierze doswiadczenia z tego rodzaju sprzętem? Z góry dzieki.
Polecam taki sprzęt: Garmin NUVI 760 Europa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych