Jump to content

Photo

Gdzie na wakacje

• Please log in to reply
24 replies to this topic

#21 marek448

marek448
  • Użytkownicy
  • 458 posts

Posted 17 September 2025 - 11:07

Uwielbiam podróżować, poznawać nowe miejsca oraz ludzi, a w ostatni weekend byłem w pięknym Poznaniu. Zatrzymałem się w polecanym mi Browar Old Town - Rekomendowane noclegi dla studentów zaocznych Poznań i byłem bardzo zadowolony, wszystko przygotowane jak w opisie, czysto, dobre wyposażenie i smaczne jedzenie w restauracji.

• 0

#22 anya88

anya88
  • Użytkownicy
  • 235 posts

Posted 04 October 2025 - 15:42

Znalazłam świetną ofertę na tygodniowy pobyt w hotel zalewski i zastanawiam się, czy warto zarezerwować. Zdjęcia wyglądają obłędnie, a ceny wydają się być bardzo atrakcyjne w stosunku do oferowanego standardu. Czy ktoś z Was spędził tam niedawno wakacje? Czy obsługa jest miła i pomocna, a jedzenie jest tak pyszne, jak wygląda? Liczę na Wasze pozytywne doświadczenia!

• 0

#23 MarJuz

MarJuz
  • Użytkownicy
  • 13 posts

Posted 15 October 2025 - 12:52

Trzeba to przemyśleć. 

lay z spa toronto

• 0

#24 marek448

marek448
  • Użytkownicy
  • 458 posts

Posted 17 October 2025 - 17:44

Jakie macie plany na kolejne wakacje?

Hurtownia porcelany

• 0

#25 czapkens

czapkens
  • Użytkownicy
  • 83 posts

Posted 27 October 2025 - 07:41

dla porządku: jeśli jedziesz z dziećmi albo seniorem, dopytaj o windę, łóżeczko i godziny cichej strefy, bo to potrafi uratować pobyt. ja znalazłam zakładki z pakietami i opiniami gości – pomaga wybrać termin. w temacie dojazdu: parkowanie na miejscu to wygoda, zwłaszcza latem. zobacz: https://baginscyspa.com.pl …macie jakieś swoje triki na udany wyjazd nad morze?

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users