Hulajnogi elektryczne jak wrazenia?
Posted 08 December 2019 - 10:08
Posted 11 December 2019 - 14:12
Nie miałem do nich przekonania tak jak Ty w sumie ale ostatnio zmieniłem zdanie. Dodam, ze nie mam swojej hulajnogi ale zastanawiam się czy sobie nie zamówić. Szczególnie teraz w zimie bo poza sezonem jest o wiele taniej. Co widać po zniżkach na hulajnogi elektryczne na Spokey.
Co jest na tak
unikasz korków bo możesz jechać po chodniku
jazda hulajnogą jest bezpieczniejsza od jazdy rowerem z uwagi na wspomniany chodnik, w miastach jest niewiele ściezek rowerowych, a jednak kierowcy w Polsce do zbyt uważnych nie należą i czesto nie zwracają uwagi na rowerzystów
jest to tańsze
hulajnoga rownież nie zajmuje wiele miejsca tak wiec nie musisz znosić jej do piwnicy czy do garażu
Posted 08 February 2023 - 20:06
Poszukiwania nowej hulajnogi elektrycznej na pewno warto sprawdzić ofertę producenta Manta u których znajdziecie kilka fajnych modeli także jedna z nowości, jak hulajnoga elektryczna 20"/16'' Manta MES2003J BIG CITY RIDER który rozwija prędkość do 30km/h, zasięgu 40km oraz spokojnie sprawdzi się dla dorosłych bo ma obciążenie maksymalne 120kg. Myślę, że będzie to naprawdę niezły sprzęt w naprawdę dobrej cenie i parametrach. Pozdrawiam!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users