Witam wszystkich mądrzejszych ode mnie w dziedzinie programowania.
Słuchajcie, potrzebuję pomocy. 2 lata temu zainstalowałam Photoshopa po to,by dołożyć do niego znalezionego wczesniej cracka. Nie mam pojęcia jak to zrobiłam- znam się jedynie na grafice, inna tematyka jest mi zupełnie obca- ale się udało. Polegało nmniej więcej na tym by wsadzić plik z crackiem gdzieś w foldery Photoshopa.
Ściągając Photoshopa ściągnął się cały pakiet Adobe, włącznie z Illustratorem, na którym mi własnie zależy.
Sprawa wygląda tak: Photoshop działa "na pełnej licencji" a Illustrator oczywiście odmawia współpracy wyskakując z końcem triala.
I taraz pytania:
1. Czy jesteście w stanie odnaleźć ten plik wśród innych w folderze (jesli nie ma go w tym głównym , to w których wyzej może się znajdować?
2. Czy można go uzyc w stosunku do Illustartora, który nota bene jest z tego samego pakietu? (czyli jesli dobrze myślę, to "klucz" powinien działać ten sam)?
3. Jeśli na 1 i 2 jesteście w stanie odpowiedzieć TAK, to prosze dajcie instrukcję jak mam to zrobić. Ale tak jak dla dziecka proszę. Bo to informatyczny słownik ledwo co jestem w stanie ogarnąć.