Od kilku dni mam problem z komputerem, chodzi o ( tak mi się wydaje ) procesor, jest nim AMD Phenom II 4 rdzenie( mam Windowsa 7 ) i gdy włączam menadżer zadań > Wydajność, tam mi pokazuje zużycie CPU ok 80% do 99%, najdziwniejsze jest to, że mam tylko odpaloną przeglądarkę z 2/3 kartami i niżej pokazuje pamięć ( 2GB w jednej kości ) zużycie 1.50GB około. Gdy próbuje zrobić SS ( print screen ) to komputer się zawiesza, więc nie udostępnię informacji o procesach czy czegoś takiego, chyba, że znajdę jakiś sposób. Kilka dni wcześniej chciałem sobie zwiększyć liczbę FPSów na komputerze, gdyż pogrywam w gierki i to by mi się przydało, FPSy się lekko zwiększyły, lecz później się coś popsuło i w grze miałem ok 20/30 ( normalnie miałem 90/120 ) zwiększyłem w AMD VISION, a później Uruchom > mscongig > rozruch > opcje zaawansowane, no i od tamtej pory było co raz gorzej... Ponadto wczoraj chciałem podłączyć telewizor pod komputer i męczyłem się z HDMI oraz z rozdzielczością, no ale telewizor się nie dał i nie wiem czy to ma jakiś wpływ na komputer, możesz coś przestawiłem, możesz coś kliknąłem nie tak, pytałem się paru osób i nie za bardzo wiedzą o co chodzi, więc postanowiłem tutaj napisać, może akurat znajdzie się jakiś dobro duszny informatyk, który będzie w stanie pomóc. Wszystkie informacje chyba napisałem jeżeli czegoś nie napisałem lub coś jest nie jasne to piszcie tutaj w temacie.
Mam nadzieje, że ktoś będzie w stanie pomóc.
Użytkownik Kamillo edytował ten post 13 maj 2014 - 15:17
Poprawiono temat, zapoznaj się z regulaminem