Zainstalowała mi się po kryjomu (przeoczyłem warunki instalacji ) jakaś aplikacja „Pokki” przy instalacji innego programu i teraz chociaż odinstalowałem ten program normalnie w „Panelu sterowania-Odinstaluj program” i ten dodatek „Pokki” usunąłem „CCleanerem” bo tylko w tym programie był widoczny przy każdorazowym włączeniu komputera pojawia mi się komunikat: Wystąpił problem podczas uruchamiania pliku C:\Users\Grzesiek\AppData\Local\Pokki\Engine\LaunchDeskband.dll Nie można odnaleźć określonego modułu. Jak mogę się pozbyć tego problemu ??? Mój system operacyjny to Windows 7 64 bit Professional.

Rozwiązany: Jak usunąć pozostałości po "Pokki"
Started by gsobanski4, 12 Jul 2013 18:59
5 replies to this topic
Posted 12 July 2013 - 18:59
Posted 12 July 2013 - 23:02
Być może nie odinstalowałeś tego do końca. Jest to aplikacja do szybkiego logowania np. na Facebooka.
Przeczyść system i rejestr - punkt 2 i 3 oraz daj raport z punktu 4 i 5: Poradnik: Czyszczenie systemu za pomocą programu CCleaner
Przeczyść system i rejestr - punkt 2 i 3 oraz daj raport z punktu 4 i 5: Poradnik: Czyszczenie systemu za pomocą programu CCleaner
Posted 13 July 2013 - 07:03
Dzięki nakierowałeś mnie i usunąłem "CCleanerem" wszedłem w "Narzędzia" potem "Autostart" i znalazłem, najpierw wyłączyłem a później usunąłem wpis i po ponownym włączeniu komunikat zniknął. WIELKIE DZIĘKI !!!
Posted 13 July 2013 - 13:48
Między innymi chodziło mi o Autostart. Jak chcesz możesz jeszcze wkleić raporty z 4 i 5 punktu.
Pewnie więcej programów możesz wyłączyć z autostart.
Pewnie więcej programów możesz wyłączyć z autostart.
Posted 13 July 2013 - 15:25
Dzięki pozbyłem się największego problemu więc dalej nie będę kombinował. Jedyny problem jaki jeszcze mam to komunikat Operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu. Ale administratorem systemu jestem ja i prawdę mówiąc nie wiem jak to ugryźć ? Już to rozwiązałem wystarczy:MicrosoftFixit50388 i już Ok.
Posted 13 July 2013 - 21:46
Wystarczyło w google.pl wpisać...Operacja została anulowana z powodu ograniczeń nałożonych na ten komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu.

Raczej nie jest to kombinowanie tylko wyłączenie i odinstalowanie tego co niepotrzebne.
Może masz też jakieś toolbary, a wpisy w autostarcie pozwolą Ci na szybsze uruchomienie systemu, ale jak chcesz.
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users