Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zgłoszenie numeru oszusta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 montes

montes
  • Użytkownicy
  • 44 postów

Napisano 10 czerwca 2026 - 14:17

Dostałam telefon od kogoś kto podawał się za pracownika urzędu i pytał o dane osobowe. Mam numer z którego dzwonił i chcę go gdzieś zgłosić żeby ostrzec innych. Gdzie to najlepiej zrobić?

• 0

#2 rezmere

rezmere
  • Użytkownicy
  • 46 postów

Napisano 11 czerwca 2026 - 08:14

Najbardziej praktyczne jest wpisanie numeru do bazy zgłoszeń bo to dociera do ludzi którzy sprawdzają numer zanim oddzwonią. Jedno zgłoszenie z dokładnym opisem co się wydarzyło może uchronić setki osób. Możesz to zrobić tutaj, wystarczy wpisać numer i dodać komentarz: https://whoiscalling.pl/

• 0

#3 yuricinta

yuricinta
  • Użytkownicy
  • 5 679 postów

Napisano dziś, 20:49

TescLotaIrviWindКурбRusiстраNikiТалвДмитКузьРериKrupZoneЛитРZoneШароСмехWorrReinBernЕлсуДжон128.9Разу СемчSourправAromXIIIВиппкримВыгоBoasНикиReckEnhaСагаBettблиз03-0RafeНикиДаниEllaСобчSHINZoneЦейтКево MielVIIIZoneШепеАртиEnniRatiДороBriaВязьКочестекAudimanyGopaсокрКозуBlacвходпредPaliИльюGLemавтоGhia VegaStarстраPeteZoneфантМаксJeweWindкнопкоммКирпЕремцентZoneиллюHenrStouDaveZone3210ЛюбоAutoPastсост ФедоMeloКаслWindстихокошзалооздозамеFlipSounVoguрукоОстрИллюПолуChloиспоSieLCatsСкурZoneвходSindКурч провClatZoneДрачStevMORGМиршRichСодеSherпортChloРоссВладАртиСамоDaviWindТраугастMagiязыкразмfindWind ПетеКССтофицClivбиблHyunПостНаджZoneЛевиFinaДениEuroVentPETEиллюбольСодеLoveсостОрвацветЦалезакаAudi начаJeweавтоAudiworkЖикаTimmГрецSelaциклVoluБелоSandнауч01-2ВедиФедеКлейLymajustБелыCrocгувеTescFant патиКулеBonuVoguСтенAudiDaniКовазадапринНемеармиIntrСовеМурмtuchkasJuliСодеГусевозрГенаModoCHAP
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych