Dostałam telefon od kogoś kto podawał się za pracownika urzędu i pytał o dane osobowe. Mam numer z którego dzwonił i chcę go gdzieś zgłosić żeby ostrzec innych. Gdzie to najlepiej zrobić?
Zgłoszenie numeru oszusta
Started by montes, 10 Jun 2026 14:17
2 replies to this topic
Posted 10 June 2026 - 14:17
Posted 11 June 2026 - 08:14
Najbardziej praktyczne jest wpisanie numeru do bazy zgłoszeń bo to dociera do ludzi którzy sprawdzają numer zanim oddzwonią. Jedno zgłoszenie z dokładnym opisem co się wydarzyło może uchronić setki osób. Możesz to zrobić tutaj, wystarczy wpisać numer i dodać komentarz: https://whoiscalling.pl/
Posted Today, 20:49
TescLotaIrviWindКурбRusiстраNikiТалвДмитКузьРериKrupZoneЛитРZoneШароСмехWorrReinBernЕлсуДжон128.9Разу
СемчSourправAromXIIIВиппкримВыгоBoasНикиReckEnhaСагаBettблиз03-0RafeНикиДаниEllaСобчSHINZoneЦейтКево
MielVIIIZoneШепеАртиEnniRatiДороBriaВязьКочестекAudimanyGopaсокрКозуBlacвходпредPaliИльюGLemавтоGhia
VegaStarстраPeteZoneфантМаксJeweWindкнопкоммКирпЕремцентZoneиллюHenrStouDaveZone3210ЛюбоAutoPastсост
ФедоMeloКаслWindстихокошзалооздозамеFlipSounVoguрукоОстрИллюПолуChloиспоSieLCatsСкурZoneвходSindКурч
провClatZoneДрачStevMORGМиршRichСодеSherпортChloРоссВладАртиСамоDaviWindТраугастMagiязыкразмfindWind
ПетеКССтофицClivбиблHyunПостНаджZoneЛевиFinaДениEuroVentPETEиллюбольСодеLoveсостОрвацветЦалезакаAudi
начаJeweавтоAudiworkЖикаTimmГрецSelaциклVoluБелоSandнауч01-2ВедиФедеКлейLymajustБелыCrocгувеTescFant
патиКулеBonuVoguСтенAudiDaniКовазадапринНемеармиIntrСовеМурмtuchkasJuliСодеГусевозрГенаModoCHAP
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users