Siema, planuję postawić nową stronę na WordPressie i szukam jakiegoś budżetowego hostingu, bo na start nie mam dużego kapitału. Trafiłem w sieci na firmę JDM i parametry wyglądają całkiem spoko, ale wolę najpierw podpytać na forum. Korzysta ktoś z nich i może napisać, jak to u nich działa w praktyce? Często zdarzają się jakieś awarie czy serwery raczej stabilnie śmigają?
Szukam taniego i stabilnego hostingu
Napisano dziś, 12:38
Napisano dziś, 12:45
Mam u nich dwie strony od zeszłego roku i złego słowa nie powiem, bo support szybko reaguje, jak coś namieszasz w plikach albo potrzebujesz pomocy z migracją. Cenowo też wychodzi całkiem w porządku, a przed zakupem warto trochę pogrzebać w necie, żeby urwać coś z ceny startowej. Sam przed rejestracją konta znalazłem zniżkowy ekupon na domeny i hosting WWW, przez co pierwszy rok wyszedł mnie dosłownie grosze. Zobacz sobie tę opcję, bo zawsze to parę dyszek zostaje w kieszeni na inne wydatki, a przy mniejszym budżecie każdy grosz się liczy. Ogólnie serwery śmigają bez problemów, bazy danych nie zamulają, więc moim zdaniem na start pod WordPressa to całkiem bezpieczny wybór.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych