Grałeś?
Napisano 01 maj 2009 - 19:30
Cryostasis - The Sleep of Reason
Survival-Horror ukraińskiego studia (nie pamiętam jakiego). Akcja toczy się na rozbitym lodołamaczu (tankowcu?). Jako gracz wcielasz się w rolę meteorologa, który musi rozwikłać zagadkę, co się tak naprawdę zaszło na pokładzie.
[img]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:sARDOAxKdcWLsM:http://i.neoseeker.com/boxshots/R2FtZXMvUEMvQWN0aW9uL1Nob290ZXI%3D/cryostasis_the_sleep_of_reason_frontcover_large_g4z4VriCqwf5Wr.jpg[/img]
Napisano 01 maj 2009 - 20:23
Następny tytuł GTA IV

PS. Gra troszkę mi się nie podoba bo to nabijanie postów itp ale zagrałem

To jest Hyde Park... Tutaj posty się nie naliczają... - VJ
Wiem że się nie liczą...dobra nawet mi się ta gra spodobała //Khayyin
Napisano 01 maj 2009 - 21:27
Następny tytuł Burnout Paradise-Niema co tu zadużo pisać jest to gra polega na robieniu róznych akrobacji,rozbijaniu innych aut i wyścigu celem gry jest zdobywanie większych poziomów swego prawa jazdy...by zdobyć większy poziom naszego Prawa Jazdy.Przykładowo podjeżdżamy do świateł i boksujemy koła...Na mapie zaznaczone są punkty ze światłami gdzie możemy zaboksować koła...m.in.

Napisano 01 maj 2009 - 22:15
Następny tytuł Need for Speed Pro Street

Napisano 02 maj 2009 - 09:52
Company of Heroes

Napisano 02 maj 2009 - 10:31
Następna Tibia

Napisano 02 maj 2009 - 10:46

Następna gra:

Akcja gry dzieje się w niedalekiej przyszłości w mieście w którym przepływ informacji poprzez tradycyjne środki komunikacji jest dokładnie kontrolowany przez władze. W takiej sytuacji jedyną możliwością bezpiecznego przekazania informacji jest wynajęcie sprintera. Sprinter jest kurierem, który porusza się po dachach budynków.
Władze nie ingerowały w pracę sprinterów, ale coś się zmieniło, nagle kurierów zaczęto traktować jak kryminalistów i rozpoczęto polowanie na nich.
Bohaterką gry jest dziewczyna o azjatyckiej urodzie - Faith.
Faith także jest sprinterem którego szuka policja, a jakby tego było mało, władze porwały jej siostrę.

Napisano 02 maj 2009 - 11:31

Powstanie to pierwszy oficjalny i jednocześnie samodzielny dodatek do najnowszej odsłony serii Red Alert - Command & Conquer: Red Alert 3. Do dyspozycji gracza oddano ponownie trzy wielkie światowe mocarstwa...

Wrzucajcie mniejsze (wagowo) fotki, bo się długo ładuje

Napisano 02 maj 2009 - 15:24
Następny tytuł: Pinball

Napisano 02 maj 2009 - 17:59

next: Mafia

Następnym razem będzie warn za głupotę - VJ
Napisano 02 maj 2009 - 22:11

Dark Sector
Ogólnie gra jest o kolesiu, który ma dziwne "moce". Jako broni używa głównie dysku, którym jak się celnie uderzy to można odciąć główkę. Musi rozwalać różnego typu potworki, złych żołnierzy i dojść gdzieś do celu. Niby survival-horror, ale na dłuższą metę... nudna gra...

Napisano 02 maj 2009 - 23:17

Napisano 03 maj 2009 - 08:24
to może.. FIFA 99

edit. a o czym gra to chyba nie trzeba pisać, to nawet widać

Napisano 04 maj 2009 - 13:56
Następna gra : The Elder Scrolls III : Morrowind

Gra RPG zapewniająca ogromne możliwości rozwoju i dziesiątki (jeżeli nie setki) dostępnych questów. W grze możemy zwiedzić każdy zakątek wyspy i przy okazji znaleźć masę ukrytych lokacji. W zasadzie gra może nie mieć końca, dzięki możliwości wprowadzania własnych modyfikacji.
Napisano 04 maj 2009 - 16:18
Mi się szybko ładuje

VJ a jak by tak wszyscy zaczęli wrzucać foty w PNG po 1 MB ?
Napisano 04 maj 2009 - 16:27
Aqua Vita

W to raczej nikt na forum nie grał

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych