Witam, przepraszam jeśli napisałem w złym dziale, co jest bardzo prawdopodobne z racji, że niezbyt często piszę na tego typu forach. Jak zauważyliście w temacie, nie mogę się zalogować na facebook.com. Oczywiście szukałem rozwiązania poprzez google.com znajdując podobne aczkolwiek nie identyczne problemy. Strona po załadowaniu wygląda tak:
natomiast gdy po wcześniejszym wpisaniu hasła, wciskam enter, strona przeładowuje się lecz nadal wygląda tak:
i tak w nieskończoność. Cóż począć?
Nie mogę zalogować się na facebook.com
Rozpoczęty przez Przytulacz, 21 paź 2012 17:24
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 październik 2012 - 17:24
Napisano 21 październik 2012 - 18:08
wejdź w operze w narzędzia => szybka konfiguracja => i tam zaznacz akceptuj ciasteczka włącz Java i włącz wtyczki tyle mogę poradzić mnie kiedyś pomogło lecz następnym razem formatowałem bo nie dało się zalogować
daj znać czy działa
daj znać czy działa
Użytkownik victus116 edytował ten post 21 październik 2012 - 18:12
Napisano 21 październik 2012 - 19:50
@ przytulacz
Nie twórz dwu tematów o tym samym problemie! Po drugie - a próbowałeś w ogóle wpisywać hasło do okienka?? Spójrz sobie na pliki - pole hasło NIE jest wypełnione. Proszę wpisać i potem donieść, co to dało. Gdyby hasło było wpisane, w okienku pokazywałoby gwiazdki. Poza tym - zapisałeś w przeglądarce to logowanie? Jeśli nie - to się nie zalogujesz. Proste?
Nie twórz dwu tematów o tym samym problemie! Po drugie - a próbowałeś w ogóle wpisywać hasło do okienka?? Spójrz sobie na pliki - pole hasło NIE jest wypełnione. Proszę wpisać i potem donieść, co to dało. Gdyby hasło było wpisane, w okienku pokazywałoby gwiazdki. Poza tym - zapisałeś w przeglądarce to logowanie? Jeśli nie - to się nie zalogujesz. Proste?
AMD Phenom II 955
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W
Napisano 21 październik 2012 - 20:52
hasło pewnie wpisał ale zawsze znika po odświeżeniu strony wszędzie:) nie rób z niego takiego debila;p
Napisano 21 październik 2012 - 21:18
Będę jednak twierdził, że najpierw niech spróbuje po prostu wpisać hasło i się zalogować. Oto dlaczego: jak widać, w polu hasło mam kropki. On tego nie ma. Zapisało mu tylko konto pocztowe, natomiast hasła nie. Niech tez spróbuje przy logowaniu zamiast naciskać "Zaloguj się" , przycisnąć JEDNOCZEŚNIE CTRL+Enter. Głównym powodem, dla którego wywaliłem Operę było właśnie beznadziejne rozwiązanie zapisu haseł. Drugim było kiepskie wykonanie wtyczki do zapisu plików Flash z YT.
AMD Phenom II 955
4 GB DDR3 1600 MHz
SilentiumPC Deus G1 600W
4 GB DDR3 1600 MHz
SilentiumPC Deus G1 600W
Napisano 21 październik 2012 - 21:55
otóż nie zrozumiałeś kolegi on wpisał pewnie hasło ale np spróbuj podać blednę dane i daj zaloguj p odświeżeniu wyskoczy ze błąd a pole hasło się wyczyści:)ja go rozumiem bo miałem podobnie:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych