Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chłodziarko-zamrażarka - pytanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Grysik

Grysik
  • Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano 16 październik 2012 - 17:49

Jedno mam pytanie. chciał bym kupic taką Chłodziarko-zamrażarka GORENJE RKI 4181, ale czarną. Nie wiem tylko na 100% czy jest dobra może polecicie mi z innej firmy ale konkretnie chodzi mi o czarna do ceny 1500 zł

dz wszystkim!
  • 0

#2 mw_1975

mw_1975
  • Użytkownicy
  • 2535 postów

Napisano 16 październik 2012 - 18:40

Jedyne, co Ci mogę powiedzieć na pewno - jeśli kupisz, zasponsorujesz przeciwnika w Champions League Vive Targów Kielce, więc NIE polecam! :mrhappy: A co do zamrażarki - dowiedz się, jaka gwarancja, bo tak po parametrach - zamrażarka, jak zamrażarka. Produkt popularny możesz kupić w kilkudziesięciu sklepach w sieci. Tutaj masz opinie o innych produktach marki Gorenje. Poczytaj, podejmij decyzję. Czego jak czego, ale stosowania podobnych komponentów w wielu urządzeniach tej samej firmy jestem dziwnie pewien.
  • 0
AMD Phenom II 955
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W

#3 abijah

abijah
  • Użytkownicy
  • 55 postów
  • LokalizacjaZielona Góra

Napisano 18 grudzień 2012 - 21:58

Gorenje to bardzo dobra firma.
Ja mam i zmywarkę i lodówkę z tej firmy i hasa jak trza.
  • 0
Sapere aude.

#4 isabela

isabela
  • Użytkownicy
  • 1084 postów

Napisano 06 listopad 2021 - 15:54

Dla mojego biznesu niezbędny okazał się być zakup szafy chłodniczo-mroźniczej. Zdecydowałam się na współpracę z firmą Lodo. Tutaj: https://www.lodo.pl/...ziarki/1#oferta możecie zapoznać się z propozycjami produktów, które znajdziecie w ich ofercie. Jestem przekonana, że nie zawiedziecie się stawiając na sprzęt od nich ;)

• 0

#5 wolski

wolski
  • Użytkownicy
  • 1062 postów

Napisano 24 marzec 2022 - 19:19

Takie urządzenia na pewno są przydatne w miejscach gastronomicznych. Tak się składa, że ja również bardzo chętnie odwiedzam różnego rodzaje restauracje gdyż wiem, że w taki sposób mogę miło spędzić czas. Na pewno Lubin restauracja jest takim miejscem gdzie warto jest się wybrać w każdym momencie.

• 0

#6 KajaOz

KajaOz
  • Użytkownicy
  • 182 postów

Napisano 21 styczeń 2023 - 16:26

Na pewno warto przede wszystkim postawić na jak najwyższą jakość wyposażenia gastronomicznego, aby przede wszystkim sprostał wszystkim potrzebom i jednocześnie cechujących się niską awaryjnością. Tutaj bardzo pomocny może okazać się artykuł https://dladomatora....ybrac-wlasciwa/ w którym będziecie mogli znaleźć więcej informacji na temat szaf chłodniczych oraz tego gdzie można je znaleźć. Pozdrawiam, życzę oczywiście udanego biznesu. 

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych