Witam. Problem polega na tym, ze wyszukiwarka pokazuje mi odwiedzane strony mimo ze ich nie odwiedzalem. Kasuje codziennie Historie przegladania w mozilli i przez CCleanera mimo to np. wpisujac haslo "Bitwa pod grunwaldem" w google pokazuje mi tam iles stron wikipedia encyklopedie itp i powiedzmy wikipednia jest na fioletowo ( czyli jako odwiedzona ) przy czym reszta wykinow jest normalnie niebieska. Irytuje i intryguje mnie to poniewaz wpisuje czasem w googla cos czego nigdy przedtem nie wyszukiwalem a mimo to pokazuje jako odwiedzane. WTF?
Mozilla + google + odwiedzane strony
Rozpoczęty przez adadjestmoc, 12 paź 2012 20:28
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 12 październik 2012 - 20:28
Napisano 12 październik 2012 - 22:39
Zaktualizuj przeglądarkę, wyszła wersja 16.
Po aktualizacji wyczyść jeszcze raz całą przeglądarkę naciskając na: Ikonka Firefox > Historia > Wyczyść historię przeglądania
W "Okres do wyczyszczenia zaznaczasz wszystko", a rozwijając "Szczegóły" zaznaczasz ptaszkiem wszystko co tam jest.
Klikasz "Wyczyść teraz" i czekasz.
Po aktualizacji wyczyść jeszcze raz całą przeglądarkę naciskając na: Ikonka Firefox > Historia > Wyczyść historię przeglądania
W "Okres do wyczyszczenia zaznaczasz wszystko", a rozwijając "Szczegóły" zaznaczasz ptaszkiem wszystko co tam jest.
Klikasz "Wyczyść teraz" i czekasz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych