Ja jestem z wykształcenia informatykiem i cieszę się, że ukończyłem ten właśnie kierunek studiów. Na zarobki nie narzekam. Tymczasem mojego syna również pociąga ta dziedzina wiedzy. Nauka programowania dla dzieci zdała się być bardzo dobrym pomysłem dla syna. Dzięki dodatkowym zajęciom przekonał się on o tym, że język programowania nie musi być nudny, a opanowanie podstaw otwiera drogę do naprawdę spektakularnych osiągnięć.
Czy warto studiować informatyke?
Napisano 23 październik 2020 - 08:12
Napisano 18 listopad 2021 - 23:14
Każde studia są warte uwagi jeśli są zgodne z naszymi zainteresowaniami
Napisano 19 wrzesień 2023 - 11:47
Przede wszystkim studia powinny dawać satysfakcję i jednocześnie ucząc się tego co naprawdę pomoże nam w obraniu odpowiedniej ścieżki zawodowej. Jeśli jeszcze nie wiecie czym chcecie się w przyszłości zająć to możesz na przykład sprawdzić ofertę studiów licencjackich przygotowanych przez Wyższą Szkołę Zarządzania i Przedsiębiorczości https://wwszip.pl/studia-licencjackie/ a są różne kierunki m.in psychologii, pedagogiki, czy też zarządzania. Warto się przekonać i co najważniejsze podjąć przemyślaną decyzję, aby lepiej przygotować się do obrania swojej zawodowej kariery. Powodzenia!
Napisano 17 listopad 2023 - 10:30
nie każdy chce w przyszłości zostać informatykiem a przecież studia powinny być wybierane pod kątem tego, co chcemy robić w życiu zawodowym jeśli ciągnie Was w stronę kierunków medycznych, np fizjoterapii to sprawdzcie sobie ofertę Warszawskiej Akademii Medycznej https://wam.edu.pl/s...e-fizjoterapia/. Studia jednolite magisterskie dostepne zarówno w trybie dziennym jak i zaocznym. Wysoki poziom, dużo ćwiczeń i praktyk, doświadczeni wykładowcy.
Napisano 25 marzec 2024 - 08:16
Jeśli nie trafisz na konkretne propozycje pracy w kraju, to możesz rozważyć wyjazd za granicę. Na pewno jest doskonałą okazją do rozwoju zawodowego i zdobycia nowych umiejętności. Dlatego też jeśli mają to być tez oferty pracy jako spawacz od zaraz to w sieci dużo łatwiej będzie trafić na konkretne opcje, aby zacząć dużo lepiej zarabiać i jednocześnie też podnosić swoje kwalifikacje mając możliwość później zajmowania dużo lepszego stanowiska.
Użytkownik Dariusz676 edytował ten post 25 marzec 2024 - 08:16
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych