Witam!
Mam oto taki problem : Gdy włączam np.Winamp , Foobar , Windows Media Player i posłucham chwilę muzyki gdzieś (15 min) To po prostu myszka się zacina (nie mogę nią ruszać) I jedynym rozwiązaniem jest resetowanie komputera Co wiąże się z tym że nie mogę w ogóle słuchać muzyki
Proszę o pomoc jak ten problem rozwiązać .
Z góry dziękuję :mrgreen:
#Evon
Właśnie mój kumpel też podejrzewał zasilacz... A jak to sprawdzić czy akurat on zawodzi?
Wielki problem z odtwarzaczem muzyki ...
Started by Crack123, 25 Apr 2009 08:46
7 replies to this topic
Posted 25 April 2009 - 08:46
Posted 25 April 2009 - 14:12
Albo wina procesora, albo zasilacza (wstępne myślenie )
Posted 26 April 2009 - 12:12
Podaj pełną konfigurację komputera. Czy problem występuje tylko gdy włączasz otwarzacz muzyki ?
Staram si?? pisa?? poprawnie po polsku.
STOP komentarzom typu: "AMD to g*wno"! Zanim co?? napiszesz, to pomy??l jak odbior?? to inni userzy!
Jedno Serce Jedno Bicie MOZILLA FIREFOX ponad ºycie :E
STOP komentarzom typu: "AMD to g*wno"! Zanim co?? napiszesz, to pomy??l jak odbior?? to inni userzy!
Jedno Serce Jedno Bicie MOZILLA FIREFOX ponad ºycie :E
Posted 27 April 2009 - 15:36
Mam niestety bardzo słabą kartę dźwiękową jak również stary komputer ;/
Realtek AC97
A muzyka około 15 min ...
Acha i jeszcze jedno dzieje się to przy słuchaniu muzyki , oglądaniu youtube (wrzuta itp również) , i także podczas gry w jakąś grę internetową np. Metin2,Cs,Wow ...
Realtek AC97
A muzyka około 15 min ...
Acha i jeszcze jedno dzieje się to przy słuchaniu muzyki , oglądaniu youtube (wrzuta itp również) , i także podczas gry w jakąś grę internetową np. Metin2,Cs,Wow ...
Posted 27 April 2009 - 18:27
Jeżeli masz taką możliwość rozkręć komputer puść muzykę i zobacz jaką masz temperaturę karty dźwiękowej....To może (ale wątpliwe) być przyczyna
Yyyy a jak sprawdzić temperaturę karty dźwiękowej?
Termometrem? Albo programem EVEREST - VJ
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users