Jump to content

Photo

Kaip aš atsiėmiau 450€ keisdamas rizikos lygius Chicken Road 2 žaidime

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 evablakesa

evablakesa
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted Today, 10:09

Vakar radau būdą, kaip pakeisti nesėkmių seriją į solidų pliusą žaidime chicken road 2. Pradėjau nuo saugaus varianto, statydamas po 15€ lengvame lygyje, tačiau laimėjimai buvo per lėti. Kai mano balansas nukrito iki 75€, nusprendžiau rizikuoti ir perjungiau į aukščiausią sudėtingumą. Čia kiekviena juosta tampa tikru iššūkiu, bet koeficientai kyla žaibiškai. Pasirinkau strategiją keisti juostas kas antrą žingsnį, vengdamas greitų automobilių, kurie akimirksniu sutraiško tavo vištą ir sudegina statymą.

Mano sėkmės momentai šioje sesijoje:

• Pirmas sėkmingas ėjimas sunkiame lygyje atnešė x5.80 padauginimą.
  • Šeštoje juostoje koeficientas šoktelėjo iki x22.40, kas suteikė didžiulį adrenalino antplūdį.
  • Galiausiai pasiekiau x55.00 ribą ir iškart paspaudžiau išgryninimo mygtuką.

Svarbiausia yra pajusti momentą, kada perjungti sudėtingumą. Kai matai, kad mažos rizikos lygis neduoda norimos grąžos, šuolis į sunkiausią režimą gali viską apversti aukštyn kojomis. Vienas statymas už 20€ man virto į 1100€ laimėjimą vos per 3 minutes. Tas jausmas, kai višta sėkmingai kerta mirtiną zoną, o ekranas nušvinta ryškiai žaliai, yra tiesiog nerealus. Jokio ilgo laukimo, tiesiog grynas veiksmas ir staigūs laimėjimai tavo balanse. Jei stringate vienoje vietoje, nebijokite kelti kartelės – rizika atsiperka su kaupu, kai pagauni ritmą.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users