Zastanawiam się nad Termami Szaflary na ferie ale obawiam się że będzie przepełnione i hałaśliwie. Jak to wygląda w sezonie?
Termy szaflary na wakacje
Rozpoczęty przez irk39, 30 gru 2025 11:10
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 grudzień 2025 - 11:10
Napisano 30 grudzień 2025 - 12:48
Ferie to faktycznie ich sezon więc ludzi jest sporo. Baseny mogą być zatłoczone szczególnie w weekendy. My byliśmy w tygodniu i było lepiej niż w sobotę/niedzielę. Jeśli szukasz spokoju to może wybierz termin poza szczytami ferii albo saunarium które jest bardziej kameralne. Albo rano wcześniej jak mniej ludzi. Plusem jest że obiekt jest duży więc jakoś się rozchodzi. Sprawdź może kalendarz na https://www.termyszaflary.com/ i wybierz spokojniejszy termin.
Napisano 06 styczeń 2026 - 18:09
Uważam, że warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Ostatnio szukałem komfortowego noclegu w centrum Poznania i zdecydowałem się skorzystałem z oferty Browar Old Town Poznań – apartamenty Poznań .
Napisano dziś, 22:10
Cześć! Ostatnio coraz częściej myślę o krótkim urlopie i przeglądam oferty na hotel z widokiem na góry. Uwielbiam pić poranną kawę i patrzeć na szczyty, to mnie niesamowicie relaksuje. Obiekt Budowlani wydaje się mieć pod tym względem świetną lokalizację. Na razie sprawdzam dostępność terminów i ewentualnie planuję skorzystać z ich gościnności jeszcze w tym sezonie.
Użytkownik anya88 edytował ten post dziś, 22:16
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych