Obudowa matowa czy blyszczaca ?
Started by pietia89, 17 Jun 2012 15:34
8 replies to this topic
Posted 17 June 2012 - 15:34
Jaka wybrac lepiej ???
Posted 17 June 2012 - 15:47
Pytanie typu jaki samochód kupić: różowy czy czerwony ?
Nie ważny jest kolor, ważne żeby spełniała swoje zadanie.
Nie ważny jest kolor, ważne żeby spełniała swoje zadanie.
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.
Posted 17 June 2012 - 16:41
Kwestia Twoich upodobań.Zwracaj uwagę na inne zalety obudowy,takie jak marka,model,objętość,przepływ powietrza,montaż podzespołów,wyposażenie.
Posted 17 June 2012 - 18:27
błyszcząca - zwykle elegancko widać odciski palców (nie trzeba mieć zestawu do daktyloskopii) i stopień zakurzenia pomieszczenia
matowa - też zbiera odciski - niestety, tyle, że są mniej wyraźne (odcisk widać, linie papilarne znacznie gorzej).
a gdzie na ma stać? jaka bardziej pasuje do twoich upodobań, i nie wiem... wystroju wnętrza??
mi osobiście bardziej pasują ciemne/czarne matowe proste, ciężkie i raczej duże (duże midi i większe), bez okienek, miliona świecących wentylatorów (nieświecące o dużych średnicach są o.k.)
jakbym znalazł za rozsądne pieniądze (czyli takie, jakie bym był skłonny wydać) super obudowę (uszytą jakby dla mnie) i jedyną jej wada było to, że byłaby błyszcząca, a nie matowa - raczej bym się nie zastanawiał tylko kupował.
matowa - też zbiera odciski - niestety, tyle, że są mniej wyraźne (odcisk widać, linie papilarne znacznie gorzej).
a gdzie na ma stać? jaka bardziej pasuje do twoich upodobań, i nie wiem... wystroju wnętrza??
mi osobiście bardziej pasują ciemne/czarne matowe proste, ciężkie i raczej duże (duże midi i większe), bez okienek, miliona świecących wentylatorów (nieświecące o dużych średnicach są o.k.)
jakbym znalazł za rozsądne pieniądze (czyli takie, jakie bym był skłonny wydać) super obudowę (uszytą jakby dla mnie) i jedyną jej wada było to, że byłaby błyszcząca, a nie matowa - raczej bym się nie zastanawiał tylko kupował.
Posted 19 June 2012 - 10:15
Oczywiście, że lepiej matową
Co z tego, że "błyszczące piano" lepiej w salonie wygląda jak tego nawet dotknać specjalnie nie możesz?

multi multa sciunt nemo omnia...
Posted 22 June 2012 - 10:59
Zdecydowanie matowa, błyszczące sprawiają wrażenie kiczowatych:> ale wszystko zależy co kto lubi. Szczerze mówiąc to ostatnia rzecz, na którą zwróciłbym uwagę podczas wyboru budy =]
Posted 22 June 2012 - 11:01
Podpisuję się pod tym.jakbym znalazł za rozsądne pieniądze (czyli takie, jakie bym był skłonny wydać) super obudowę (uszytą jakby dla mnie) i jedyną jej wada było to, że byłaby błyszcząca, a nie matowa - raczej bym się nie zastanawiał tylko kupował.
"Nie chcę być bardziej, ani mniej zapamiętany, niż drzewo przy drodze." - S.T.

Posted 09 July 2012 - 09:20
Jeżeli miałbym wybierać obudowę,to w zależności od posiadanego budżetu,ale matowa byłaby ładniejsza i bardziej praktyczna. Błyszcząca nie służy podczas takich upałów i słońca w pokoju,będzie dawać zły odblask.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users