Problem polega na tym że przy zapisie na pendrive pliku doc z worda 2007 zapisany z rozszerzeniem 2003 coś się popsuło i teraz gdy próbuje go otworzyć wyskakuje mi komunikat że plik jest uszkodzony. Odzyskiwanie przez worda daje jeden wielki bełkot próby odzyskania programem office fix czy też wordrepair nie powiodły się. Proszę o pomoc bo to bardzo ważny plik dla Mnie. Z góry dziękuje
Problem z plikiem word
Rozpoczęty przez Wojtek1430, 13 cze 2012 20:16
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 czerwiec 2012 - 20:16
Napisano 14 czerwiec 2012 - 19:51
Otwierasz go na tej samej maszynie, na której zapisywałeś plik? Spróbuj zapisać plik w .doc (2003) z mniej więcej podobną ilością treści i porównać rozmiary plików. Jeśli w/w plik jest stanowczo mniejszy to plik źle się zapisał. Jeśli nie to trzeba będzie jakoś z tym pokombinować
Napisano 23 lipiec 2012 - 19:11
Podłączam się pod pytanie dotyczące Worda, ostatnio nie wiem dlaczgo gdy otwieram jakiś dokument tekstowy otwierają mi sie dwa wordy (jeden z dokumentem a drugi jest pusty- nie można w nim ani stworzyć nowego dokumentu ani nic w nim zrobić- jest tylko niebieskie pole). O co chodzi? zaczyna mnie to wkurzac bo pojawia się za każdym razem
Napisano 26 lipiec 2012 - 20:06
Witam ,jestem tu nowa .Mam problem nie wiem jak mogę dodać napis do obrazka w tinypic ,nie wyświetla mi się opcja edytuj .Dlaczego się tak dzieje ? Proszę ,o szybką odpowiedź .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych