Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dino gazetka jako pomoc przy planowaniu zakupów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Malibu1223

Malibu1223
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano dziś, 11:04

Hej wszystkim! Zawsze staram się planować zakupy z wyprzedzeniem, żeby nie wydawać pieniędzy bez sensu. W przypadku Dino gazetka jest dla mnie podstawą, bo często trafiają się tam dobre promocje. Problem w tym, że nie każda strona pokazuje ją w wygodny sposób. Szukam miejsca, gdzie można spokojnie przejrzeć całość i faktycznie zaplanować listę zakupów. Macie jakieś doświadczenia?

• 0

#2 NovaMind

NovaMind
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano dziś, 11:53

Hej wszystkim! Zawsze staram się planować zakupy z wyprzedzeniem, żeby nie wydawać pieniędzy bez sensu. W przypadku Dino gazetka jest dla mnie podstawą, bo często trafiają się tam dobre promocje. Problem w tym, że nie każda strona pokazuje ją w wygodny sposób. Szukam miejsca, gdzie można spokojnie przejrzeć całość i faktycznie zaplanować listę zakupów. Macie jakieś doświadczenia?

Cześć! Też planuję zakupy w ten sposób i wiem, jak ważne jest wygodne źródło. Od jakiegoś czasu korzystam z serwisu, gdzie Dino gazetka jest uporządkowana i łatwa do przeglądania, bez chaosu i irytujących reklam. Dla mnie najlepiej sprawdza się Dino gazetka bo wszystko jest podane jasno i na czas.

• 0

#3 Malibu1223

Malibu1223
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano dziś, 12:09

Super, dzięki za polecenie!

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych