Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odświeżenie strony firmowej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 irk39

irk39
  • Użytkownicy
  • 433 postów

Napisano 01 grudzień 2025 - 12:38

Planuję odświeżyć stronę swojej małej firmy. Co jest absolutnie niezbędne żeby strona wyglądała profesjonalnie? Nie chcę przepalić budżetu, ale też nie chcę żeby to wyglądało amatorsko.

• 0

#2 tert

tert
  • Użytkownicy
  • 444 postów

Napisano 01 grudzień 2025 - 14:33

Z mojego doświadczenia najważniejsza jest czytelna struktura menu - klient musi od razu wiedzieć gdzie kliknąć żeby znaleźć to czego szuka. Responsywność to już standard, więc strona musi działać płynnie na telefonie, bo większość ludzi właśnie tak teraz przegląda. Dodaj sekcję z Twoimi danymi kontaktowymi, najlepiej w stopce i na osobnej podstronie, żeby ludzie wiedzieli że jesteś realnym biznesem. Formularz kontaktowy powinien być prosty, bez zbędnych pól - im mniej tym lepiej. Zdjęcia używaj własne albo naprawdę dobre stockowe, ale nie te oklepane które każdy już widział milion razy. Dobrze jest też mieć jakiś blog czy newsy, bo to pokazuje że strona żyje i Google też to lubi. Sekcja "O nas" z historią firmy i zdjęciem zespołu buduje zaufanie znacznie lepiej niż suche informacje. Najlepiej zerknij sobie na ten artykuł:  https://gostyn24.pl/...na-firmowa.html gdzie było wszystko rozpisane punkt po punkcie, polecam rzucić okiem.

• 0

#3 marek448

marek448
  • Użytkownicy
  • 505 postów

Napisano wczoraj, 19:40

Z jakiej formy reklamy korzystacie w przypadku Waszego biznesu?

złącza pneumatyczne

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych