Jump to content

Photo

Lineage 2 disconnected

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 AlCappucino

AlCappucino
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 19 May 2012 - 17:52

Witam mam taki mały problem , proszę o pomoc tutaj bo ci z forum L2 nie potrafią rozwiązać tego problemu , a mianowicie :
Włączam L2, (L2 mam zminimalizowane tak na 3/4 ekranu) , loguje , wybieram postać , pojawiam się np. w mieście ( mam lagi zawsze na starcie ,przez kompa ) i wtedy nie chce mi się czekać to korzystam w tego że grę mam zminimalizowaną i przeglądam przez te chwilkę nap.Kwejka , Fejsa...
ale po minucie kiedy klikam na dole na pasku obok "Startu" na L2 to gra się włącza a po paru sekundach dostaje :"You have been disconnected from serwer please login again " PROSZĘ o pomoc , mam neta w Inea jak dzwoniłem to mówili ze u mnie z łączem jest all ok .
  • 0

#2 Mesmerize

Mesmerize
  • Użytkownicy
  • 602 posts

Posted 19 May 2012 - 18:18

Podaj link do Twojego wątku na tamtym forum. Grasz na oficjalnych serwerach? Napisz specyfikacje Twojego PC. Jeśli nie spełnia wymagań gry lub spełnia minimalnie i dane wciąż się wczytują, a Ty zajmujesz się przegladaniem internetu, to system przerzuca dane gry z RAM do SWAP, przez co wydajność spada i gra może nie wysyłać pakietów do serwerów -> DC.
  • 0
"Nie chcę być bardziej, ani mniej zapamiętany, niż drzewo przy drodze." - S.T.
Dołączona grafika

#3 AlCappucino

AlCappucino
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 19 May 2012 - 19:19

Gram na privie , dzieje sie to na all kronikach , ale gram w to od ponad 3 lat na tym kompie i wczesniej sie z tym nie spotykałem

http://forum.lineage...ic,48325.0.html
  • 0

#4 AlCappucino

AlCappucino
  • Użytkownicy
  • 3 posts

Posted 19 May 2012 - 19:20

Gram na privie , dzieje sie to na all kronikach , ale gram w to od ponad 3 lat na tym kompie i wczesniej sie z tym nie spotykałem

http://forum.lineage...ic,48325.0.html

Attached Files

• 0

#5 Kamillo

Kamillo
  • Moderatorzy
  • 5751 posts

Posted 22 May 2012 - 12:01

Screen, który podałeś ma problem na samym dole:

Jest tylko 1% wolnego miejsca na DYSKU TWARDYM!

Sprawdź to. Jak procesor przy grze skacze Ci do 100% zużycia, zobacz w procesach, który to jest.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users