Skocz do zawartości

Zdjęcie

Błąd w recenzji Panda Internet Security 2009

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Looos

Looos
  • Użytkownicy
  • 248 postów

Napisano 30 marzec 2009 - 12:56

Recenzja Panda Internet Security 2009

Pierwsze kroki
ostatni akapit:
Przedostatnia zakładka to ‘Kwarantanna’, na temat której w zasadzie na ma co pisać, więc od razu przejdę do ‘Usług’.

Sądzę że zamiast na powinno być nie

Poza tym proponuję stworzenie działu gdzie będzie można pisać o błędach na stronie lub w artykułach/ recenzjach.
  • 0
C2D e8400 @ 3.6GHz, Zalman 7700 Cu, Geforce XFX 250gts, 6gb ramu, 2x Dell P2210, SpacePilot Pro

#2 Mateusz

Mateusz

Redaktor naczelny

• Administratorzy
  • 1541 postów

Napisano 30 marzec 2009 - 14:34

Sądzę że zamiast na powinno być nie

Zgadza się, poprawione :P Dzięki za uwagę.

Poza tym proponuję stworzenie działu gdzie będzie można pisać o błędach na stronie lub w artykułach/ recenzjach.

Właśnie do takiego przeniosłem :P
  • 0
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!

#3 Looos

Looos
  • Użytkownicy
  • 248 postów

Napisano 30 marzec 2009 - 14:59

Nie znalazłem odpowiedniego miejsca na to.
Dobrze, że ktoś pilnuje porządku ;]
  • 0
C2D e8400 @ 3.6GHz, Zalman 7700 Cu, Geforce XFX 250gts, 6gb ramu, 2x Dell P2210, SpacePilot Pro

#4 matstu

matstu
  • Użytkownicy
  • 69 postów
  • LokalizacjaNiepołomice

Napisano 22 czerwiec 2011 - 18:43

A gdzie jest ten temat o błędach? :P Bo nie wiem, gdzie o tym napisać, a znalazłem błąd w recenzji obudowy In Win Dragon Rider. Na początku, pod spisem treści pisze:

Obudowa została zapakowana w duży, bardzo ciekawie zaprojektowany pod względem graficznym karton na powierzchni, którego znajdziemy zdjęcia produktu, jego specyfikację, najważniejsze funkcje oraz obrazek prezentujący jeźdźca na smoku, który jest symbolem tego modelu.

Powinno być:

Obudowa została zapakowana w duży, bardzo ciekawie zaprojektowany pod względem graficznym karton, na powierzchni którego znajdziemy zdjęcia produktu, jego specyfikację, najważniejsze funkcje oraz obrazek prezentujący jeźdźca na smoku, który jest symbolem tego modelu.

Wiem, że to tylko źle postawiony przecinek, ale ja lubię się czepiać. ;D
  • 0
Pozdrawiam :>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych