Szukam kamery zewnętrznej 4G LTE do monitoringu mojej działki. Ważne, żeby była bezprzewodowa, miała dobrą jakość obrazu i działała niezawodnie. Co możecie polecić?

Kamera zewnętrzna do monitoringu działki - wybór
Posted Yesterday, 09:51
Posted Yesterday, 09:53
Kamera Orllo TZ1 Cloud SIM to solidna opcja. Dzięki technologii Cloud SIM nie musisz martwić się o kartę SIM kamera sama wybiera najlepszego operatora. Obraz w rozdzielczości 2K zapewnia wyraźny podgląd, a obrotowa konstrukcja daje możliwość monitorowania dużej przestrzeni. Do tego 6x zoom, kolorowy tryb nocny i spory akumulator.
Edited by Fokus, Yesterday, 09:54.
Posted Yesterday, 09:56
Taka https://orllo.pl/kam...-cloud-sim.html jest naprawdę spoko, kamera od orllo z Cloud SIM. Obraz w rozdzielczości 2K (4 Mpix) daje wyraźny podgląd, obrotowa konstrukcja 70 w pionie i 355 stopni w poziomie oraz detekcja ludzi i pojazdów. Tryb nocny do 20m, a do tego alarm świetlny oraz syrena alarmowa.
Edited by Mimka33, Yesterday, 09:56.
Posted Yesterday, 09:58
wybierając model, warto zwrócić uwagę na jakość obrazu, zasięg nocnego widzenia oraz możliwość zdalnego podglądu przez aplikację mobilną.
Posted Yesterday, 09:59
Kamera Orllo TZ1 Cloud SIM to solidna opcja. Dzięki technologii Cloud SIM nie musisz martwić się o kartę SIM kamera sama wybiera najlepszego operatora. Obraz w rozdzielczości 2K zapewnia wyraźny podgląd, a obrotowa konstrukcja daje możliwość monitorowania dużej przestrzeni. Do tego 6x zoom, kolorowy tryb nocny i spory akumulator.
akurat z tego modelu to jestem bardzo zadowolony. Dzięki funkcji detekcji ludzi i pojazdów oraz alarmowi świetlnemu skutecznie odstrasza niepożądane osoby jak nikogo u nas nie ma i od razu mam powiadomienie alarmowe. Aplikacja mobilna daje możliwość łatwego zarządzania ustawieniami i podgląd obrazu na żywo.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users