Jaka Nokia z dotykowym ekranem?
Posted 09 March 2009 - 21:24
Pomożecie coś??
Dzięki z góry;d
Posted 09 March 2009 - 21:36
Nic innego Ci nie polece, bo nie przepadam za doykowymi wyswietlaczami.
Posted 09 March 2009 - 22:13
5800 xm ma ponoć jakiś bug z głośniczkiem, obeszły mnie słuchy/plotki że nokia masowo ściąga do serwisu trefne modele ;/
@autor tematu
Może coś z htc ?
Posted 09 March 2009 - 23:59
Masz 5800 Xpressmusic i n97 która w Polsce jest jeszcze niedostepna.
Poza tym pełno dotykowych samsungów, lg, htc.
Napisz czego wymagasz od telefonu i ile możesz na niego dać ]
Posted 10 March 2009 - 09:19
5800 xm ma ponoć jakiś bug z głośniczkiem, obeszły mnie słuchy/plotki że nokia masowo ściąga do serwisu trefne modele
Jest to jedna partia i nie wiadomo do jakich krajów trafiła Sprawdzić to można w Nokii poprzez IMEI telefonu... W stanach dodatkowo był problem z działaniem 3G w tych modelach.
Napisz czego wymagasz od telefonu i ile możesz na niego dać
Dokładnie, a Nokia to nie jedyny producent telefonów bo inni już dawno wyprzedzili fińskiego producenta w dziedzinie dotykowych wyświetlaczy
Posted 10 March 2009 - 12:55
Posted 28 March 2011 - 18:42
Posted 28 March 2011 - 19:28
Nokia N97. Ludzie mają różne gusty. Ja wybrałem ten model i jestem zadowolony. Instalowałem sporo aplikacji i jak do tej pory nie jestem rozczarowany. POLECAM !
Nie dość, że odkopany temat z prehistorii, to jeszcze polecasz jeden z najgorszych bubli w historii telefonii komórkowej.
A skoro skamielina już odkopana to odpowiedź na tytułowe pytanie brzmi: żadna .
Posted 19 April 2011 - 15:13
Nie dość, że odkopany temat z prehistorii, to jeszcze polecasz jeden z najgorszych bubli w historii telefonii komórkowej.
A skoro skamielina już odkopana to odpowiedź na tytułowe pytanie brzmi: żadna .
Może ty tak uważasz, ze jest to najgorszy telefon w historii produkcji, ale ja wyraziłem swoje zdanie i go nie zmienię, gdyż dla mnie ten tel jest jednym z lepszych.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users