Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ciekawy konkurs z ciekawymi nagrodami.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Xender

Xender
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 22:43

Śledzę aktywnie profil Asus ROG PL na facebooku w związku z czym wiem o odbywającym się właśnie tam konkursie.

To profil: http://www.facebook....RepublikaGraczy

To konkurs: http://www.facebook....comment_mention

Konkurs polega na tym by "zwerbować" jak najwięcej osób które polubią profil ROG a potem w wiadomości konkursowej, pozostawią imię i nazwisko osoby która im owy profil ROG poleciła.

Najciekawsza nagroda to pierwsze i drugie miejsce, dowolna płyta główna lub karta graficzna asusa odpowiednio za 1500zł lub 1000zł. Pozostałe 3 miejsca to dowolnie wybrane gry.

Teraz czas na mój profit z tego całego robienia sobie potencjalnej konkurencji ^^

Bardzo Was proszę droga społeczności PCFoster.pl, jeśli nie zamierzacie brać udziału w konkursie to proszę, poświęcicie 30 sekund i Polubicie profil ROGa i w komentarzu wpiszcie moje imię i nazwisko: Kacper Kleczewski. Bardzo by mi się to przydało ze względu na padającą kartę, mogę odwdzięczyć się pomocą w matmie :). Będę bardzo wdzięcznym za wszelką pomoc :) a tym co postanowią wziąć udział w konkursie życzę powodzenia!

Pozdrawiam.

PS: Jestem świadom że udostępniam swoje dane osobowe, bardzo zaangażowałem się w ten konkurs i jestem gotów na pewne poświęcenia ;P
  • 0

#2 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1555 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 23:21

Zrobione, mam nadzieję, że w zamian będziesz aktywny na forum, hehe :D
  • 0

Dołączona grafika

#3 Xender

Xender
  • Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 23:36

oj bardzo chętnie będę aktywny, właśnie ten portal pomógł mi zdecydować że fractal desing core 3000 to najlepsza opcja jesli chodzi o obudowe do 250zł xDD
  • 0

#4 rayilo

rayilo
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 23:51

Chętnie pomogę, sam kiedyś brałem udział w takim konkursie i wiem jaka to męczarnia :)

Powodzenia!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych