Mam taki problem jak siedze w szkole na informatyce i mi sie nudzi to chce czasem wejsc do Panelu Sterowania jak naciskam Start to tam go nie ma moze ktos wie jak wejsc do tego Panelu
Wielkie Dzieki
Komputer w szkole
Rozpoczęty przez luc97, 23 lis 2011 12:37
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 listopad 2011 - 12:37
Napisano 23 listopad 2011 - 15:27
Prawdopodobnie jest on wyłączony przez administratora, żeby takie szkodniki jak Ty w nim nie grzebały .
Drogi analfebeto. Zamiast pisać na końcu posta "przepraszam za błędy", popraw je.
Napisano 24 listopad 2011 - 20:58
włącz mój komputer po lewej stronie bd zakładka panel sterowania jeśli nie to u góry zrób kolejno narzędzia-opcje folderów i zaznacz tam pokaż panel sterowania w oknie mój komputer i bd ale nauczyciel nie jest głupi wiec pewnie i tak nie wejdziesz bo bd blokowany dostąp:)
Napisano 20 grudzień 2011 - 12:05
nie rozumiem twego rozumowania.Jaki OS? Jeśli XP to jest szansa zalogowania się jako admin w trybie awaryjnym (konto Administrator). W wypadku W 7 niestety życie nie jest już takie piękne.
.
lamusie
Napisano 21 grudzień 2011 - 22:00
A jak te wszystkie kompy sa tam połaczone dowiedz sie na jakim serverze to wszystko stoi zazwyczaj jest to SBSMENIS czy jakos tak pewnie przekreciłem i zazwyczaj są tam domyslne hasła na uzytkowników typu Admi czy instalatora tak bynajmiej było w kilku szkołach które odwiedziłem;p
Napisano 25 grudzień 2011 - 17:14
Nawet jeśli tam wejdziesz to za dużo nie będziesz mógł zmienić. Jesteś tylko userem a twój nauczyciel to admin więc ma większe pole popisu. Założę się że neta też Wam odłączają
Napisano 28 grudzień 2011 - 22:00
Zapewne tam jest vista. Zaloguj się jako administrator lub sbsmen\administrator i wpisz hasło zaq1@WSX
Ps. Admin możesz zbanować tego jpjp? Bo mnie już denerwuje. Co on niby chce osiągnąć??
Ps. Admin możesz zbanować tego jpjp? Bo mnie już denerwuje. Co on niby chce osiągnąć??
Pozdrawiam i zapraszam na www.ibizafm.cba.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych