Jump to content

Photo

iPad 3 będzie hitem?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 widget

widget
  • Użytkownicy
  • 12 posts

Posted 23 November 2011 - 09:40

Słyszeliście może, że rusza produkcja nowego iPada3? iPad 3 z nowym wyświetlaczem Wygląda na to, że to nowe cacko będzie miało super wysoką rozdzielczość, o wiele lepszą niż niejeden dobry telewizor! :blink: Teraz żałuję, że kupiłem już swojego iPada, już nie jest taki atrakcyjny jak na początku ;P
  • 0

#2 mw_1975

mw_1975
  • Użytkownicy
  • 2535 posts

Posted 23 November 2011 - 10:46

Bez Jobsa Apple jest prawie skazany na powolny upadek. Ich sukces polegał na tworzeniu nowych produktów, zanim wpadła na to konkurencja. A ipad był dla mnie pomyłką od początku. Wolę przyrządy elektroniczne ze zwykłą klawiaturą. Ciekawe, czy bez Jobsa ip by się sprzedał? Jesli jesteś z ip zadowolony - Twoja sprawa, dla mnie jabłka to żadna marka, są tylko dwie, za które mogę dopłacić. aby mieć znaczek - Ferrari i Aston Martin. Każdy inny sprzęt (dla mnie) ma kosztować tyle, ile sprzętowo jest wart.
  • 0
AMD Phenom II 955
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W

#3 Kuba

Kuba
  • Redaktorzy
  • 364 posts

Posted 05 December 2011 - 17:34

Przy 10" i tak twoje oko nie zauwązy różnicy w rozdzielczości

Appla sukces nie polegał na tym że produkowali i produkują coś co jest komuś potrzebne, tylko na odwrót, najpierw coś wypuszczają a potem sprawiają że ludzie tego pragną

@up nie ma takich sprzętów, zawsze kupując coś markowego płacisz więcej niż kosztowałoby wyprodukowanie czegoś takiego.

widget jesteś najlepszym przykładem działania "magii Appla" Zachwycasz sie nowym ipadem tylko dlatego że ma coś czego i tak nie zauważysz
  • 0

#4 mw_1975

mw_1975
  • Użytkownicy
  • 2535 posts

Posted 05 December 2011 - 20:24

Mea Culpa, napisałem nielogicznie. Każdą inną markę, niż Ferrari i Aston Martin kupię tylko wtedy, kiedy suma marż wszystkich pośredników i producenta będą w jakiejś rozsądnej proporcji z wartością materiałową. Mogę zapłacić 100 zł więcej za GPU, jeśli tylko będzie miał lepsze chłodzenie. I cichsze. Ale I-coś_tam są dla mnie za drogie, bo inni robią to samo, z takich samych materiałów i części. IMac to pecet ze zmianami w biosach, które wykrywa AppleOS (czy jak on się tam zwie, bo mi wypadło z głowy). Jeśli są ludzie, dla których najważniejsza jest obudowa, to ich problem. Podobno, kto zobaczy maca, ten musi się zakochać. Nie wiem, może tak, ale kompletnie mi nie zależy na zmianie uczuć do elektroniki, skoro to bardzo obciąży mój budżet.
  • 0
AMD Phenom II 955
Pentagram Karakorum HP-120 AlCu + Arctic Cooling AF1225L
4 GB DDR3 1600 MHz
Było Asus Radeon HD 6950 DCU II, jest XFX 7850 z AC Mono - czego się nie robi dla tej ciszy!
SilentiumPC Deus G1 600W

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users