Brak dzwięków w komputerze!
Posted 12 November 2011 - 16:21
Pisze do was bo nie mam już pomysłów w czym jest problem. Przejrzałem fora internetowe i nie znalazłem odpowiedzi. Jak w temacie nie ma dźwięków w kompie (systemowych też). Robiłem reinstalację windy u ojca, wgrałem wszystkie stery od płyty, karty dźwiękowej, directX, kodeki itp. (usunąłem ponowna instalacja)w menadżerze urządzeń wszystko pokazuje ok. W panelu sterowani w opcjach dźwiękowych pokazuje kartę dźwiękową. Jak robię kreatora dodawania dźwięków to jest dźwięk w głośnikach ,zapisuje i dalej nic. Próbowałem wszystkie wyjścia na karci dźwiękowej. Czytałem tez że może brakować wpisów w rejestrze dodałem i nic. Konfiguracja win xp service pack 3, płyta abita NF7 z wbudowaną kartą dźwiękową 5,1.
Pomóżcie jak możecie.
Posted 12 November 2011 - 17:31
Posted 13 November 2011 - 13:00
Naprawiając komputer, bądź świadom tego, że przyczyną usterki może być element, którego nigdy o to byś nie podejrzewał, a to dlatego, że komputer jest czasami ciężej zrozumieć niż kobietę i dlatego też nie dziw się, że ktoś kto się na tym zna, nie jest w stanie na "pstryknięcie palcem" powiedzieć Ci, co się zepsuło
Asus H97-plus
Intel I5 4590 chłodzenie Cooler Master V6-GT
Kingston 2x4GB 1600MHz + Goodram Play DDR3 4GB 1600MHz
Gigabyte GF GTX 650 Ti Boost
Tagan Piperock III 700W
Zalman Z9-U3
Posted 13 November 2011 - 19:52
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users