Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pokolenie SMS: Komórka symbolem statusu, modnym gadżetem

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Biustyn

Biustyn
  • Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 10 październik 2011 - 15:04

Witam!

Co do tego artykułu Pokolenie SMS: Komórka symbolem statusu, modnym gadżetem to coś w tym jest! Mam 10 letnią siostrzenicę i ona twierdzi że już telefonem jest tylko komórka . Telefn stacjonarny nie istnieje! Wysyłanie ciągłe sms jest jak "Fala". Sam zastanawiam się czy nie zlikwidować stacjonarnego i przejść tylko na komórę. Zrobiliście już tak? Opłaca się to?
  • 0

#2 mivosh

mivosh

Tak właśnie wyglądam ;D

• Użytkownicy
  • 1231 postów
  • LokalizacjaKoszalin

Napisano 10 październik 2011 - 20:30

Stacjonarny telefon utrzymywaliśmy ze względu na moich dziadków, jednakże od ponad roku zlikwidowaliśmy go, gdyż wszyscy nasi bliscy posiadają już komórki. A po co płacić za coś z czego się nie korzysta?
  • 0

#3 patrykl

patrykl
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 15 październik 2012 - 22:59

Stacjonarnego nie mam od lat, ale komórka nie jest dla mnie Bogiem. Jest - fajnie. Nie ma (zapomnę) nie ma tragedi. Że ktoś dzwoni? Nie można być cały czas na sznurku. Jak ma sprawę, zadzwoni, napisze, przyjdzie ...
  • 0

#4 brizo

brizo
  • Użytkownicy
  • 7 postów
  • LokalizacjaBydgoszcz

Napisano 03 grudzień 2012 - 18:47

Nie mam telefonu stacjonarnego już od 5 lat i jakoś mi to nie przeszkadza. Zrezygnowałem z prostego powodu. Otóż dla mnie telef. komórkowy posiada wszystko, co stacjonarny, a oprócz tego dysponuje niezwykle cenną funkcjonalność, a mianowicie mobilnością, nie mówiąc już o innych dodatkowych funkcjonalnościach znanych jeszcze niedawno tylko z urządzeń PDA.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych