Witam
Zastanawiam się od jakiegoś czasu jakie są różnice między szkoleniami tzw. " Miękkimi " a refaktoryzacji kodu ?
W swojej firmie , chce przeprowadzić szkolenie w swojej małej firmie piszącej skrypty w PHP. Firma http://www.bnsit.pl będzie się tym zajmować , które szkolenie byście polecali? Zależy mi na optymalizacji pracy moich pracowników i przyśpieszeniu , niektórych procesów.
Dziękuję , za wszelkie sugestie
[PHP]Optymalna praca programistów
Rozpoczęty przez marwin4, 26 wrz 2011 11:52
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 wrzesień 2011 - 11:52
Napisano 12 październik 2011 - 19:27
Ostatecznie zdecydowałem się na szkolenie z wzorców projektowych. Zastanawiałem sie czy po takim czasie ktoś rozwinął wątek bo może zapisałbym ekipę na jakieś inne jeszcze ale widzę cisza......
Napisano 12 październik 2011 - 20:16
Nie wiem czy nie warto by jeszcze skupić się na "Technikach pracy z kodem", jednak nie wiem jakie doświadczenie posiada Pańska kadra, ile już "siedzą w fachu", jak wielkie projekty tworzą (platformy/większe aplikacje webowe czy proste strony), etc
Wzorce projektowe jak najbardziej powinny poprawić pracę pracowników, jednak zależy to od ich aktualnego poziomu przeszkolenia
Pozdrawiam
Wzorce projektowe jak najbardziej powinny poprawić pracę pracowników, jednak zależy to od ich aktualnego poziomu przeszkolenia
Pozdrawiam
Napisano 16 październik 2011 - 21:15
"Technika pracy z kodem" nie pomyślałem o tym... co do ekipy to jest kilku dobrych chłopaków ale każdy z nich pracował jako freelancer. Od pół roku pracujemy zespołem, przerobiliśmy scrum, pm-y , git i svn . teraz czas doszlifować warsztat tak by linia produkcyjna C#, PHP, Java szła bez zarzutu. Dodam, że aktualnie skupiamy się głównie na zleceniach z zachodu na większe projekty. Także działamy praktycznie bez działu handlowego od 2 lat. i raczej narzekamy na brak tchu niż brak pracy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych