Skocz do zawartości

Zdjęcie

[PHP]Optymalna praca programistów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 marwin4

marwin4
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 26 wrzesień 2011 - 11:52

Witam
Zastanawiam się od jakiegoś czasu jakie są różnice między szkoleniami tzw. " Miękkimi " a refaktoryzacji kodu ?
W swojej firmie , chce przeprowadzić szkolenie w swojej małej firmie piszącej skrypty w PHP. Firma http://www.bnsit.pl będzie się tym zajmować , które szkolenie byście polecali? Zależy mi na optymalizacji pracy moich pracowników i przyśpieszeniu , niektórych procesów.

Dziękuję , za wszelkie sugestie :)
  • 0

#2 marwin4

marwin4
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 12 październik 2011 - 19:27

Ostatecznie zdecydowałem się na szkolenie z wzorców projektowych. Zastanawiałem sie czy po takim czasie ktoś rozwinął wątek bo może zapisałbym ekipę na jakieś inne jeszcze ale widzę cisza......
  • 0

#3 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1555 postów

Napisano 12 październik 2011 - 20:16

Nie wiem czy nie warto by jeszcze skupić się na "Technikach pracy z kodem", jednak nie wiem jakie doświadczenie posiada Pańska kadra, ile już "siedzą w fachu", jak wielkie projekty tworzą (platformy/większe aplikacje webowe czy proste strony), etc :)
Wzorce projektowe jak najbardziej powinny poprawić pracę pracowników, jednak zależy to od ich aktualnego poziomu przeszkolenia :D

Pozdrawiam :)
  • 0

Dołączona grafika

#4 marwin4

marwin4
  • Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 16 październik 2011 - 21:15

"Technika pracy z kodem" nie pomyślałem o tym... co do ekipy to jest kilku dobrych chłopaków ale każdy z nich pracował jako freelancer. Od pół roku pracujemy zespołem, przerobiliśmy scrum, pm-y , git i svn . teraz czas doszlifować warsztat tak by linia produkcyjna C#, PHP, Java szła bez zarzutu. Dodam, że aktualnie skupiamy się głównie na zleceniach z zachodu na większe projekty. Także działamy praktycznie bez działu handlowego od 2 lat. i raczej narzekamy na brak tchu niż brak pracy.
  • 0

#5 jarex_67

jarex_67
  • Użytkownicy
  • 151 postów

Napisano 29 sierpień 2017 - 18:19

Spróbuj tutaj jest fajne szkolenie http://geek-on.pl :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych