Miałem wirusy wcześniej na komputerze które nieźle namieszały tak że nie mogłem uruchomić windowsa. No cóż teraz zrobiłem format. I mam nowego Windowsa. Zainstalowałem grę Neverwinter Nights a tam pisze ,,DirectX nie zdołał wykryć ilości graficznej pamięci RAM." Zainstalowanie nowszej wersji Direct X nic nie zmieniło. Gra tak tnie że nie da się grać. A mam taki komputer który poradzić sobie z wymaganiami gry bez problemu. Proszę o pomoc.

DirectX nie zdołał wykryć ilości graficznej pamięci RAM
Started by Librix, 01 Aug 2011 12:34
2 replies to this topic
Posted 01 August 2011 - 12:34
Posted 01 August 2011 - 12:55
Aby ułatwić nam robotę podaj, proszę swoją konfigurację sprzętową, oraz wymagania gry. Miło by było, jakbyś napisał jeszcze jaki Windows i jakiej wersji sterowników używasz. Jak coś, możesz próbować jeszcze zaktualizować sterowniki, jeśli nie masz najnowszych.
Intel i5-3570K @ 4.2GHz | ASRock Z77 Extreme4 | Corsair Vengeance LP 16GB | Radeon HD7870 | Samsung 840 Pro 128GB | Samsung F3 1TB | Xonar DG | OCZ ModXStream Pro 500W
Duath
Posted 01 August 2011 - 13:46
Gdy zapytałeś mnie o sprzęt, stwierdziłem że może karta graficzna jest niezainstalowana. Zrobiłem ta pomyłkę ponieważ mam w komputerze karta TV którą nie używam i pomyliłem jedno z drugim. Teraz gra mi przyznała jakość na najwyższych detalach
.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users