Czy Faceook powinien być dozwolony jak w Australii? Facebook w Australii - dozwolony od lat osiemnastu?. Czy to da jakąś ochronę dla dzieci wśródpedofilów i innych?
Facebook w Australii - dozwolony od lat osiemnastu?
Rozpoczęty przez
Blezer
, 25 lip 2011 14:53
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 25 lipiec 2011 - 14:53
Napisano 25 lipiec 2011 - 21:00
Te 3 pytania postawione przez kolegę mnie bardzo rozśmieszyły. Ale odpowiem na nie:
1) Tak. (Głupie pytanie, to tak jakby zapytać czy wódka powinna być zakazana w Polsce.)
2) Nie. (A co za problem podać inną datę?)
3) Nie. (Według mnie nie da to praktycznie żadnej ochrony. Jeśli nawet zablokują FB, pozostają inne serwisy jak np. odpowiedniki naszej NK.)
1) Tak. (Głupie pytanie, to tak jakby zapytać czy wódka powinna być zakazana w Polsce.)
2) Nie. (A co za problem podać inną datę?)
3) Nie. (Według mnie nie da to praktycznie żadnej ochrony. Jeśli nawet zablokują FB, pozostają inne serwisy jak np. odpowiedniki naszej NK.)
Napisano 07 październik 2011 - 11:21
Ale przynajmniej rejestrując się w wieku 18 lat ma się w głowie wiecej niż mając lat 14. Moze wtedy ktoś sobie zada trud przeczytania regulaminu fb przed jego zaakceptowaniem. Bo teraz każdy ma pretensje z ochroną danych i prywatnością na fb, a wystarczy zapoznać się z regulaminem, w którym użytkownik zgadza się na wszystko czego sobie zażyczy fb. And by wszystko I mean wszystko.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych