jestem założycielem tematu http://forum.pcfoste...l-vista-czy-xp/ i jednak zmieniłem na xp system, lecz w viscie miałem rozdzielczość 1280x800, a tu mam tylko 1024x768.
Idzie na to coś poradzić?
1280x800
Rozpoczęty przez eska, 21 lip 2011 08:03
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 lipiec 2011 - 08:03
Napisano 21 lipiec 2011 - 08:22
A zainstalowałeś sterowniki ekranu?
Jeżeli nie masz ich na płytce, to ściągnij je ze strony technicznej Asusa (strona słabo współpracuje z Operą, więc staraj się do tego celu użyć innej przeglądarki).
"Wybierz produkt - Notebook"
"Wybierz serie - F5 Series"
"Wybierz model - F5VL"
Naciśnij przycisk "Szukaj", a następnie w okienku "Proszę wybrać swój system operacyjny" wybierz "WinXP". Dalej rozwiń gałąź "VGA", a w linijce "Pobierz z" wybierz "Global". Następnie przepisz kod z obrazka i naciśnij przycisk "Wyślij". Po pobraniu pliku na dysk , rozpakuj go i uruchom plik instalacyjny (najczęściej o nazwie "Setup.exe"). Dalej już musisz postępować ze wskazówkami na ekranie, a po zakończonej instalacji laptop powinien uruchomić się ponownie.
Jeżeli nie masz ich na płytce, to ściągnij je ze strony technicznej Asusa (strona słabo współpracuje z Operą, więc staraj się do tego celu użyć innej przeglądarki).
"Wybierz produkt - Notebook"
"Wybierz serie - F5 Series"
"Wybierz model - F5VL"
Naciśnij przycisk "Szukaj", a następnie w okienku "Proszę wybrać swój system operacyjny" wybierz "WinXP". Dalej rozwiń gałąź "VGA", a w linijce "Pobierz z" wybierz "Global". Następnie przepisz kod z obrazka i naciśnij przycisk "Wyślij". Po pobraniu pliku na dysk , rozpakuj go i uruchom plik instalacyjny (najczęściej o nazwie "Setup.exe"). Dalej już musisz postępować ze wskazówkami na ekranie, a po zakończonej instalacji laptop powinien uruchomić się ponownie.
Napisano 21 lipiec 2011 - 12:43
thx, przypomniało mi się że pominąłem ten sterownik gdy instalowałem wszystkie alfabetycznie (gdy nie było napisane że jakiś trzeba szybciej zainstalować) i nie chciał się włączyć. windows pięknie działa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych