Jump to content

Photo

Opinie o solidhost.pl

• This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 marenius

marenius
  • Użytkownicy
  • 16 posts

Posted 14 July 2011 - 02:44

http://www.solidhost.pl/

jestem zainteresowany ich ofertą, ale niczego nie kupuję w ciemno, jeśli korzystał ktoś z ich usług to proszę o opinie, czy warto, jeśli tak to dlaczego, jeśli nie to również jaki jest tego powód, itp.
  • 0

#2 kryska11

kryska11
  • Użytkownicy
  • 16 posts

Posted 14 July 2011 - 13:09

Nigdy nie korzystałem z ich oferty, ale nie przekonuje mnie ona.
Serwery na cPanelu, ciekawe jaka wersja, na mocno oversellingowanym serwerze parkowanie domeny będzie trwało wieczność.
Firma zarejestrowana w Akademickich Inkubaturach Przedsiębiorczości, nic nie mam osobistego do tej chwalebnej instytucji, ale jak nas historia uczy to nic dobrego z tego nie wyjdzie (oczywiście chciałbym być złym prorokiem).
Jakiś czas temu pewna firma istniejąca na rynku ponad rok jako inkubatura została wykupiona, klienci jak wcześniej zadowoleni teraz na nich psy wieszają. Ale to już inna historia.

Ja za każdym razem polecam hostit.pl, na rynku od kilku dobrych lat, serwer od 60 paru złotych i domeny chyba teraz po 7 czy 9 złotych. Tanio jak barszcz a do tego bok zawsze szybko odpowie na mail.
  • 0

Sygnatura edytowana. Nie prosimy użytkowników o wręczanie plusów. Jeżeli uznają to za stosowne, sami je dadzą.

Tak nam dopomóż Bóg!

#3 marenius

marenius
  • Użytkownicy
  • 16 posts

Posted 15 July 2011 - 00:01

A co powiesz o https://www.follownet.pl/ ?
W Solidhost podobno BOK olewa swego klienta, rzadko kiedy odpisuje na bilety [pomoc].
  • 0

#4 kryska11

kryska11
  • Użytkownicy
  • 16 posts

Posted 18 July 2011 - 14:16

W follownet mam jakiś mały serwer, ale nie przywiązuje do jakości uslugi żadnej wagi, postawiłem tam kilka stron w html i jakiegoś wp, wszystko pod seo.

Powiedz na czym Ci zależy, interesuje Cię bardziej cena czy jakość usługi?
  • 0

Sygnatura edytowana. Nie prosimy użytkowników o wręczanie plusów. Jeżeli uznają to za stosowne, sami je dadzą.

Tak nam dopomóż Bóg!

#5 MoveR

MoveR
  • Użytkownicy
  • 1 posts

Posted 18 January 2012 - 13:40

Szczerze to przeglądałem opinie na temat tego host i z jednym się nie zgodzę, na pewno jeżeli chodzi o BOK to dostawałem odpowiedzi o 22 w niedzielę.
Serwery nieźle chodzą, sam mam tam już bodajże 2 hosting.
cPanel w wersji 11, z tego co wiem jest lepszy, lecz nie łatwiejszy od DirectAdmin ( który jest tańszy)
Szczerze to ten kto czyta może śmiało skorzystać z usług, co do tego gdzie jest zarejestrowany to co za różnica skoro ładnie wszystko śmiga.
  • 0

#6 mateo1989

mateo1989
  • Użytkownicy
  • 9 posts

Posted 28 March 2013 - 12:43

Jesli chemy mieć dobry hosting domen w niezlej cenie, myslę, że propozycja czeskiej firmy http://www.quicksnake.pl/ jest jak najbardzej godna uwagi . Opłacamy roczny abonament hostingowy do czterdziestu zlotych i mozna juz sie cieszyc usluga. Ponadto w pakiecie, mozemy zamowic sobie zrobienie strony za darmo, co jest chyba dosc nietypowa propozycja.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users