Hej, jestem nowy i mam ciekawe pytanie. Mam problem z forami. Kiedy się zaloguje, wszystko fajnie, ale zaraz po minucie, lub sekundzie wywala mnie z forum i musze od nowa sie logować...i tak czesto, cały czas sie logować i logować...nie ma sensu. Wyskakuje mi to często:
The server, while acting as a gateway or proxy, did not receive a timely response from the upstream server it accessed in attempting to complete the request.
Co mam zrobić? Na fora wchodze przez proxy które są beznadziejne w moim przypadku. Bawiłem sie też w "narzędziach" przy proxy ale nic nie dało. Mam internet z Orange, nie mam antywirusa, Mozilla to moja przeglądarka.
Proszę o pomoc
Problemy z forami
Started by Stochu, 27 Jun 2011 17:39
1 reply to this topic
Posted 27 June 2011 - 17:39
Posted 28 June 2011 - 20:25
Po pierwsze zainstaluj antywirusa, na tym forum jest temat z polecanymi programami antywirusowymi, także coś znajdziesz
Do do Twojego problemu to rozumiem, że to bramki proxy, wygląda na to, że serwer proxy zmienia sesję przez co pewnie Cię wylogowuje.
Poszukaj jakichś darmowych serwerów, wprowadzisz sobie w Mozilli to powinno śmigać
Do do Twojego problemu to rozumiem, że to bramki proxy, wygląda na to, że serwer proxy zmienia sesję przez co pewnie Cię wylogowuje.
Poszukaj jakichś darmowych serwerów, wprowadzisz sobie w Mozilli to powinno śmigać
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users