Witam mam do sprzedania bazę z emailami osób prywatnych
W bazie znajduje się ponad milion osób
Emaile w bazie są unikalne i niepowtarzalne. Zostały sprzedane dopiero kilka razy.
Cena za bazę to 150zł mogę ją też podzielić na części jeżeli będzie potrzeba 80zł za połowę
Format bazy dowolny mdb (MS Access) xlsx (MS Excel) sql (MySql) txt
Bazy idealnie nadają się do przeprowadzenia akcji reklamowych
Targetem tej bazy są osoby prywatne nie instytucje czy firmy
Cena jak za taką bazę jest bardzo niewielka
Mogę też przeprowadzić mailing czyli wysyłanie hurtowo wiadomości 100zł za każde wysłane 100 tysięcy wiadomości
Kontakt pawel33317@gmail.com, gg:11802397, tel: 507233012

Baza z emailami osób prywatnych tanio
Rozpoczęty przez pawel33317, 15 cze 2011 23:07
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 czerwiec 2011 - 23:07
Napisano 16 czerwiec 2011 - 10:38
A wiesz że takie odsprzedawanie baz jest nielegalne? Dobrze że ktoś zrobi ustawę dot. spamu bo to jest żałosne, potem tyle spamu w skrzynce...
Napisano 16 czerwiec 2011 - 12:23
No ja na wp.pl takie coś zgłosiłem i nałożyli mi jakąś barierę, że spam się zmniejszył, i tak usuwam wszystkie tego typu wiadomości, tyle że mnie to denerwuje, mnie to dotyczy i musiałem się wypowiedzieć.
Przepraszam za off-top.
Przepraszam za off-top.
Napisano 17 czerwiec 2011 - 02:04
to nie jest "odsprzedawanie" gdyż autorem bazy jestem ja w raz z kolegą nie tylko tej bazy, a co do spamu to ja nie wysyłam spamu tyko bazę maili sprzedaję a mailing nie polega na wysyłaniu maili ciągle do tych samych osób 1 osoba może otrzymać max 1 mail na 2 tygodnie więc nie przesadzajmy że to jest jakiś "ciężki" spam mnie bardziej denerwują jakieś loterie konkursy i innego typu naciągarstwo niż oferty handlowe
Napisano 17 czerwiec 2011 - 09:56
Hym... zadam Ci pytanie. Czy firmy mogą odsprzedawać dane swoich klientów? NIE MOGĄ.
Podobnie jest z tego typu bazami, sprzedajesz cudze maile, ktoś tego na pewno nie chce ale jest bezradny, czepiam się bo ja jestem zasypywany spamem, bo ktoś odsprzedał bazę, a potem ten ktoś jeszcze komuś odsprzedał, itd. Dobra, to jest giełda
To jest Twoja baza, ja już skończyłem, żeby nie było, nic do Ciebie nie mam.
Podobnie jest z tego typu bazami, sprzedajesz cudze maile, ktoś tego na pewno nie chce ale jest bezradny, czepiam się bo ja jestem zasypywany spamem, bo ktoś odsprzedał bazę, a potem ten ktoś jeszcze komuś odsprzedał, itd. Dobra, to jest giełda

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych