Skocz do zawartości

Zdjęcie

DV9000 - problem z pilotem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 krzysiekk3_3

krzysiekk3_3
  • Użytkownicy
  • 61 postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 14:15

Mam pilota od laptopa hp dv9000, działa niby za pośrednictwem QuickPlay, bateryjka jest nowa, pilot jest sprawny, ale nadal nie działa np. zatrzymanie, cofanie filmu. Jak to mogę skonfigurować? Jestem ciemny w tych sprawach, laptopa mam od wczoraj, dziś odkryłem, że jest w nim pilocik :)
  • 0

#2 Chymek

Chymek
  • Użytkownicy
  • 457 postów
  • LokalizacjaWrocław

Napisano 19 czerwiec 2011 - 22:37

Może pilot po prostu nie obsługuje wszystkiego :)

Edit:

No tak i potwierdziło się to co napisałem powyżej... czas potrzebny na znalezienie informacji na temat owego pilota to czas, w którym w google wpiszesz "hp dv9000 konfiguracja pilota" i otworzysz pierwszy link... Przecież to jest stokroć prostsze niż rejestracja na forum i napisanie tematu w odpowiedni dziale :|

http://h10032.www1.h...l/c01495976.pdf - instrukcja do tego Twojego pilota...
  • 1

Naprawiając komputer, bądź świadom tego, że przyczyną usterki może być element, którego nigdy o to byś nie podejrzewał, a to dlatego, że komputer jest czasami ciężej zrozumieć niż kobietę :) i dlatego też nie dziw się, że ktoś kto się na tym zna, nie jest w stanie na "pstryknięcie palcem" powiedzieć Ci, co się zepsuło :)

Asus H97-plus
Intel I5 4590 chłodzenie Cooler Master V6-GT
Kingston 2x4GB  1600MHz + Goodram Play DDR3 4GB 1600MHz
Gigabyte GF GTX 650 Ti Boost
Tagan Piperock III 700W
Zalman Z9-U3

#3 krzysiekk3_3

krzysiekk3_3
  • Użytkownicy
  • 61 postów

Napisano 27 czerwiec 2011 - 23:40

Leci +
Ale pomimo tego i tak nie działa, bateria nowa, w pilocie nic nie "lata".
Stawiam że albo jest uszkodzony albo po prostu gdzieś jest błąd.
Co do rejestracji - nie rejestrowałem się tylko po to by spytać o pilota :P Chwilę myślę tutaj pobyć i pomęczyć pytaniami ^^
  • 0

#4 snike_pl

snike_pl
  • Użytkownicy
  • 26 postów

Napisano 28 czerwiec 2011 - 14:44

Może pilot jest sprawny a coś nie tak jest z laptopem - problem może leżeć także po obu stronach.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych