Witam. Mam WINDOWS XP. Otóż, kiedy dziś odpalałem kompa, kiedy wybrałem profil, na stronie, której są profile, wyświetla mi się pasek zadań, a następnie przechodzi na pulpit i jest coś takiego: . Pilnie proszę o pomoc!
Problem.
Started by kyrut., 30 May 2011 19:17
3 replies to this topic
Posted 30 May 2011 - 19:17
Posted 30 May 2011 - 20:35
Chodzi Ci o to podświetlenie nazw ikon?
Pozdrawiam, Bolek
Posted 31 May 2011 - 09:18
Jeśli chodzi o ikony:
PPM na Mój komputer-->Właściwości-->karta:Zaawansowane-->Wydajność:Ustawienia-->karta:Efekty wizualne
i teraz jeśli sie nie mylę: użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu
Teraz pulpit:
Masz włączoną funkcję Active Deskcop, umożliwiającą ustawianie na pulpicie strony internetowej.
Wyłączysz to tak:
w dowolnym miejscu na pulpicie PPM-->właściwości-->karta:Pulpit-->Dostosuj pulpit-->karta:sieć Web
teraz wystarczy odznaczyć i OK
Teraz z ekranu wcześniej wybierasz tapetę i wybierasz w opcji Położenie-->rozciągnięcie i oczywiście ok
PPM na Mój komputer-->Właściwości-->karta:Zaawansowane-->Wydajność:Ustawienia-->karta:Efekty wizualne
i teraz jeśli sie nie mylę: użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu
Teraz pulpit:
Masz włączoną funkcję Active Deskcop, umożliwiającą ustawianie na pulpicie strony internetowej.
Wyłączysz to tak:
w dowolnym miejscu na pulpicie PPM-->właściwości-->karta:Pulpit-->Dostosuj pulpit-->karta:sieć Web
teraz wystarczy odznaczyć i OK
Teraz z ekranu wcześniej wybierasz tapetę i wybierasz w opcji Położenie-->rozciągnięcie i oczywiście ok
You'll never walk alone
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users