Ściągnęłam sobie program do przerabiania filmów o nazwie ulead studio 11 plus zrobilam wszystko fajnie a jK CHCE DODAC NA YOUTUBE TO NIESTETY NIE MOZNA BO JEST TAK JAKBY 0 FILMU BO TO MAM ZAPISANE I WSZYSTKO I JAK W TO WCHODZE TO TO JEST ALE TO JEST TAK JAKBY NIE DOSTEPNE MAM COS INNEGO SCIAGNAC I TO OTWORZYC I ZAPISAC POMOCY CO MAM ZROBIC TO BARDZOW ARZNY PROJEKT !!!
Błagam pomocy az mi sie plakac chce
Rozpoczęty przez anix52, 15 maj 2011 23:44
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 maj 2011 - 23:44
Napisano 15 maj 2011 - 23:59
Rozumiem ze filmik chcesz zuploadowac na YT>??
Jezeli tak to sciagnij jakis program do uploadu na YT.
Równiez filmik moze byc w nie znanym formacie podaj jaki to format.
Sygnatura edytowana. Nie prosimy użytkowników o wręczanie plusów. Jeżeli uznają to za stosowne, sami je dadzą.
Napisano 16 maj 2011 - 13:27
Rozumiem ze filmik chcesz zuploadowac na YT>??
znaczy ja sciaglam program vould video studio 11 plus i tam przrrobilam filmik i ja to zapisalam i mam tylko ze jak ja to wgrywam na youtubie to pisze ze jest pusto ze 0 ;00 minut i nie ma tego jest nie dostepne / a moze znasz jakis lepszy program do przerabiania filmow ktory wejdzie na youtuba dam naj znasz?
Napisano 16 maj 2011 - 16:17
1. Naucz się pisać tematy
2. Filmy nie są dostępne od razu po wgraniu na youtube trzeba trochę odczekać aż serwery przerobią film
2. Filmy nie są dostępne od razu po wgraniu na youtube trzeba trochę odczekać aż serwery przerobią film
Napisano 23 maj 2011 - 19:50
Heh, mało co rozumiem z tego co piszesz, ale:
- nie każdy film da się wgrać, z tego co pamiętam jak nie weszło za pierwszym razem, to spróbowałem za drugim i w końcu działał
- po co Ci program do wgrywania? Youtube ma system do uploadu o_O
- jeśli jest 0:00 to dopiero odbywa się przetwarzanie plików, to nie działa na tej samej zasadzie co inne uploady plików że od razu masz wgrany plik
Do przeróbki filmów lepiej skorzystać z programów Photoshop.
- nie każdy film da się wgrać, z tego co pamiętam jak nie weszło za pierwszym razem, to spróbowałem za drugim i w końcu działał
- po co Ci program do wgrywania? Youtube ma system do uploadu o_O
- jeśli jest 0:00 to dopiero odbywa się przetwarzanie plików, to nie działa na tej samej zasadzie co inne uploady plików że od razu masz wgrany plik
Do przeróbki filmów lepiej skorzystać z programów Photoshop.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych