Skocz do zawartości

Zdjęcie

Pozycjonowanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 kuba1003

kuba1003
  • Użytkownicy
  • 60 postów

Napisano 30 kwiecień 2011 - 13:17

Może ktoś polecić jakaś dobrą, tanią firmę, która zajmuje się pozycjonowaniem stron internetowych ?
  • 0

#2 dmowski1

dmowski1
  • Użytkownicy
  • 47 postów

Napisano 14 maj 2011 - 09:16

Może ktoś polecić jakaś dobrą, tanią firmę, która zajmuje się pozycjonowaniem stron internetowych ?

Wiesz... lepiej dać więcej za pozycjonowanie i mieć to wykonane profesjonalnie i z gwarancją niż jakieś tanie osoby blastem podlinkują, strona przez tydzień będzie 1 w Google a potem spadnie kilkanaście stron w dół.

Polecam firmę pseo.pl
  • 0

#3 kuba1003

kuba1003
  • Użytkownicy
  • 60 postów

Napisano 15 maj 2011 - 13:16

Może masz rację ale to pewnie sporo kosztuje. Trochę cienko, że na tej stornie nie ma podanej ceny.
  • 0

#4 kryska11

kryska11
  • Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 17 maj 2011 - 08:34

z tego co sie orientuje to pozycjonowanie zawsze jest wyceniane indywidulanie.
http://forum.optymalizacja.com/ - tutaj znajdziesz mase firm i ofert zajmujacych sie pozycjonowaniem.
  • 0

Sygnatura edytowana. Nie prosimy użytkowników o wręczanie plusów. Jeżeli uznają to za stosowne, sami je dadzą.

Tak nam dopomóż Bóg!

#5 amantee32

amantee32
  • Użytkownicy
  • 30 postów

Napisano 19 maj 2011 - 22:58

Nie polecam bublów za 40 czy 100 zł ... takie pozycjonowanie to możecie sobie włożyć głęboko :) Jest nic nie warte, najczęściej puszczane z automatu, do byle czego.
Lepiej zainwestować w program do pozycjonowania np. za 1800 zł i cieszyć się pozycjonowaniem. Wiele firm bierze zlecenia, a ich nie realizuję. Pozycja nie rośnie po upływie kilku mc. Dlatego warto kupować u specjalistów za rozsądną kwotę. A nie za grosze :) Jak wiadomo, pozycjonowanie kosztuje.
  • 0

#6 kryska11

kryska11
  • Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 24 maj 2011 - 08:14

Nie wiem czy zakup (często złożonego i wymagającego znajomości zagadnień związanych z seo) oprogramowania jest dobrym pomysłem dla osoby, która nie miała z tym większej styczności.

Moja rada: poszukaj firmy z doświadczeniem.
  • 0

Sygnatura edytowana. Nie prosimy użytkowników o wręczanie plusów. Jeżeli uznają to za stosowne, sami je dadzą.

Tak nam dopomóż Bóg!

#7 boleo1

boleo1
  • Użytkownicy
  • 35 postów

Napisano 30 maj 2011 - 10:13

A nie lepiej samemu się pobawić? Trochę poczytać, popytać na forach i dasz radę ;)
  • 0

Pozdrawiam, Bolek

http://bestbar.com.pl

#8 ankhana

ankhana
  • Użytkownicy
  • 20 postów
  • LokalizacjaNowy Targ

Napisano 19 lipiec 2011 - 13:23

Heh, cześć wszystkim,
myślę, że koledzy mają rację i w związku z tym nie płać jakimśtam majstersztyk- kolesiom, którzy porobią coś, a po chwili znów spadniesz gdzieś w tył. Sam się tym zajmij! Jest przy tym dużo zabawy i radochy, jak sie po kolei masę rzeczy odkrywa ; ]

I co do tematu jeszcze - pozycjonowanie jest jeszcze związane z Auto-Survami, poczytaj sobie o tym, zajmij się i masz wszystko pod kontrolą.
  • 0

#9 dmowski1

dmowski1
  • Użytkownicy
  • 47 postów

Napisano 15 sierpień 2011 - 21:05

Heh, cześć wszystkim,
myślę, że koledzy mają rację i w związku z tym nie płać jakimśtam majstersztyk- kolesiom, którzy porobią coś, a po chwili znów spadniesz gdzieś w tył. Sam się tym zajmij! Jest przy tym dużo zabawy i radochy, jak sie po kolei masę rzeczy odkrywa ; ]

I co do tematu jeszcze - pozycjonowanie jest jeszcze związane z Auto-Survami, poczytaj sobie o tym, zajmij się i masz wszystko pod kontrolą.

Bzdura, żadne auto surfy nie zastąpią prawdziwego pozycjonowania.

Od kiedy to umieszczenie strony w Auto-surfie powodouje wzrost pozycji i np. linków zwrotnych? Przecież to służy tylko do nabicia statystyk.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych