Jump to content

Photo

Jaką kartę graficzną wybrać do 300zł?

• Please log in to reply
22 replies to this topic

#21 wujashek

wujashek
  • Użytkownicy
  • 211 posts

Posted 24 April 2011 - 09:25

jak bys mial troche wiecej, to ten zestaw co zaproponowalem- masz dobry zasilacz, plyte glowna ktora bulldozera obsluzy i obudowe elegancka, a przy tym nie jest wolniejszy od tych z allegro. W tej gry co podales bys pogral spokojnie.
W esc.pl nie musisz tam dokupywac sieciowki i k. dzwiekowej, bo sa zintegrowane w plycie glownej.
Procek to masz tam jakis pentium D pewnie- moze za 70 zło ktos go wezmie.
Plyta glowna- 50 zł
sprzedac te 512 MB ramu- kilkanascie zlotych...
sprzedac zasilacz- 30-40 zł.
Mamy jakies 1180 zł
To wszystko na sprzedaz, bo nam sie do niczego nie przyda. Niby mozna by zmienic tylko sama plyte glowna i grafe, ale to troche bez sensu bo nadal bys tkwil z przestarzalym procesorem na sterej podstawce.
Wiec proponuje:
http://www.esc.pl/bu...oducts_id=38815
Po pewnym czasie bys dokupil kolejne 2 GB ramu i ewentualnie pozmienial sobie reszte czesci (obudowa, dysk...).

lub dozbieraj do tych 1600 i kup taki zestaw jak wyzej polecalem- bedzie troche szybysz i masz wszystko od razu.
  • 0

#22 Robo

Robo
  • Użytkownicy
  • 221 posts

Posted 24 April 2011 - 12:53

Ja bym złozył cos takiego:

http://www.esc.pl/bu...oducts_id=38825

Wiem ze to prawie 1900zł ale to juz komp spokojnie na 2 lat.

Takiego prawie złozyłem kuplowi tylko on ma lepszy zasilacz i troche gorsza płyte.

Ale esc nie jest taki tani...

Na allegro bys zaoszczedził spokojnie na samej karcie 80 zł.

No ale musiał bys potrafic składac komputer albo miec znajomego który by znał sie na tym.
  • 0
Sygnatura edytowana. Nie prosimy użytkowników o wręczanie plusów. Jeżeli uznają to za stosowne, sami je dadzą.

#23 Przeme95

Przeme95
  • Użytkownicy
  • 10 posts

Posted 01 May 2011 - 01:22

Napewno nie duzo najlepiej posprawdzaj na allegro po ile sprzedaja ten komputer.

Zostaw dysk a reszte sprzedaj.

Ale nie wiem czy wyciagniesz 200zł.

Spoko xD
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users