Co zrobić żeby móc używać motywów w xp. Pamiętam że jakaś łatka chyba na to była ale nie pamiętam jaka.
Motywy windows xp
Started by Vokyo, 17 Mar 2011 17:30
2 replies to this topic
Posted 17 March 2011 - 17:30
Posted 17 March 2011 - 17:32
To był chyba uxtheme pather.
Posted 22 March 2011 - 21:41
Dzień dobry, witam serdecznie. Przedstawię tutaj swój problem z kompozycjami, by nie zakładać nowego tematu.
Jakiś czas temu bawiłem się w modyfikowanie wyglądu mojego Windowsa XP.
Gdy chciałem przywrócić wygląd z Win7 na XP większość udało mi się usunąć, lecz zostało kilka rzeczy, które nie dają się odczepić niczym guma z włosów.
* ekran logowania
* ekran wyłączania
* ekran ładowania systemu
* ramka 'Czekaj' przy zmianie kompozycji
Wszystko to jest w wyglądzie Windowsa 7. Bardzo chcę zmienić z powrotem na normalny wygląd Windows XP Home. Usunąłem wszelkie programy, wyszukiwałem błędów w rejestrze, czyściłem rejestr. Sprawdzałem komputer programami w poszukiwaniu błędów, nic. Próbowałem nawet przez msconfig (funkcja BOOT.INI i /BOOT.LOG), nic z tego.
Dlatego postanowiłem napisać na forum, z nadzieją, że odpisze ktoś odrobinkę mądrzejszy niż ja.
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc mającą na celu przywrócenie tych elementów kompozycji do Windowsa XP Home.
Jakiś czas temu bawiłem się w modyfikowanie wyglądu mojego Windowsa XP.
Gdy chciałem przywrócić wygląd z Win7 na XP większość udało mi się usunąć, lecz zostało kilka rzeczy, które nie dają się odczepić niczym guma z włosów.
* ekran logowania
* ekran wyłączania
* ekran ładowania systemu
* ramka 'Czekaj' przy zmianie kompozycji
Wszystko to jest w wyglądzie Windowsa 7. Bardzo chcę zmienić z powrotem na normalny wygląd Windows XP Home. Usunąłem wszelkie programy, wyszukiwałem błędów w rejestrze, czyściłem rejestr. Sprawdzałem komputer programami w poszukiwaniu błędów, nic. Próbowałem nawet przez msconfig (funkcja BOOT.INI i /BOOT.LOG), nic z tego.
Dlatego postanowiłem napisać na forum, z nadzieją, że odpisze ktoś odrobinkę mądrzejszy niż ja.
Bardzo dziękuję za wszelką pomoc mającą na celu przywrócenie tych elementów kompozycji do Windowsa XP Home.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users