Moim problemem jest brak akceleratora 3D. Posiadam kartę graficzną ATI RADEON 9200 SE Atlantis problem polega na tym, że nie mogę grać w żadne gry z akceleracją 3D!!!! Korzystam ze sterowników Omegi ponieważ oryginalne ATI ,,mulą gre" i nie da się grac. Zrobiłem format i zainstalowałem ponownie sterowniki Omegi lecz one nie działają!! Oto zrzut z DxDiag.
Problem z sterownikami karty graficznej ATI RADEON 9200 SE
Started by zborek2, 11 Mar 2011 15:51
3 replies to this topic
Posted 11 March 2011 - 15:51
Witam!!! Długo się nie pojawiałem na tym forum za co z góry przepraszam, lecz przejdźmy do tematu...
Moim problemem jest brak akceleratora 3D. Posiadam kartę graficzną ATI RADEON 9200 SE Atlantis problem polega na tym, że nie mogę grać w żadne gry z akceleracją 3D!!!! Korzystam ze sterowników Omegi ponieważ oryginalne ATI ,,mulą gre" i nie da się grac. Zrobiłem format i zainstalowałem ponownie sterowniki Omegi lecz one nie działają!! Oto zrzut z DxDiag.
Pozdrawiam i zapraszam na www.ibizafm.cba.pl
Posted 12 March 2011 - 00:53
Może masz bałagan w sterownikach - np. nie odinstalowałeś jednych i zainstalowałeś drugie? Jaka wersja DirectX?
Posted 12 March 2011 - 10:58
Na bank jest coś ze sterownikami. Próbuj inne wersje OMEGI. A jak nie to instaluj normalne sterowniki i pobaw się w ustawieniach graficznych sterownika, coby zwiększyć wydajność.
Intel i5-3570K @ 4.2GHz | ASRock Z77 Extreme4 | Corsair Vengeance LP 16GB | Radeon HD7870 | Samsung 840 Pro 128GB | Samsung F3 1TB | Xonar DG | OCZ ModXStream Pro 500W
Duath
Posted 12 March 2011 - 12:40
DirectX 9c najnowsze bo 10 to lipa;/ No popróbuje jeszcze inne stery i dam znać co i jak...
[ Dodano: 2011-03-12, 12:42 ]
A co do tego, że nie odinstalowałem sterowników to może być prawda ponieważ jednych nie mogę w ogóle usunąć nawet w trybie awaryjnym...;/ znacie jakieś programy do usunięcia sterów??
[ Dodano: 2011-03-12, 13:42 ]
Temat do zamknięcia dzięki za pomoc...
[ Dodano: 2011-03-12, 12:42 ]
A co do tego, że nie odinstalowałem sterowników to może być prawda ponieważ jednych nie mogę w ogóle usunąć nawet w trybie awaryjnym...;/ znacie jakieś programy do usunięcia sterów??
[ Dodano: 2011-03-12, 13:42 ]
Temat do zamknięcia dzięki za pomoc...
Pozdrawiam i zapraszam na www.ibizafm.cba.pl
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users