Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sciaganie plikow z internetu + obrobka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fogell

Fogell
  • Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 13 styczeń 2011 - 14:55

Witam. Mam dosc starego laptopa z Windowsem Home Edition jeszcze, chodzi jak suszarka zeby nie powiedziec jak odkurzacz, potrafi sie przegrzac i samoistnie wylaczyc, a gadanie na skypie przez dluzej nizpol godziny wiaze sie z cudem (bo sie przegrzewa kiedy tylko sam skype nawet jest wlaczony) ale jak sam net, to daje jakos rade. Tylko ze ja lubie posluchac muzyki w internecie (niestety na plejadzie tez, ktora mocno nadwyreza sily laptopa), wiec chcialem sciagnac z ze strony www.mamtalent.plejada.pl pare plikow i juz wiecej tam nie wchodzic + tak pociac te filmiki zeby byly same wystepy bez glupiego gadania. Bo chce je tez na iPoda wstawic, bo niektore sa swietne.

Wiec czy moglby ktos mi polecic darmowy program do sciagania z takiej strony + obroki lub wstawie pare linkow do tego co bym chcial, ktos to zrobi, wstawi na jakis rapidshare czy cos i mi odesle linki :]?

Bede wdzieczny. Pozdrawiam.
  • 0

#2 adi760

adi760

Moderator

• Junior mod
  • 419 postów

Napisano 13 styczeń 2011 - 15:28

na youtube powinieneś wszystko znaleźć a programów do ściągania z tego serwisu jest masa, google nie boli. Co do programu to w masz Movie Makera.
  • 0
AMD Phenom X4 955 3,2Ghz | Xigmatek Gaia | ASRock 880G Pro3 | Gigabyte Radeon 6850 1GB OC | 2x2GbB RAM DDR3 Kingston 1333Mhz | Samsung 500GB | Chieftec GPS-550A | Windows 7 Pro 64bit |BenQ 22 cale full HD |

#3 Fogell

Fogell
  • Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 13 styczeń 2011 - 23:16

Nie ma na youtubie tego co potrzebuje, bo madry tvn zastrzegl sobie prawa i wszystko jest usuwane. Wiec moze jest cos do sciagania z innych stron?
Mam Windows Movie Makera ktorym nie wiem jak sie poslugiwac, ale wiem ze go mam. Jakbym wiedzial, to bym nie prosil o pomoc.
  • 0

#4 Ezio Auditore d

Ezio Auditore d
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 28 styczeń 2011 - 20:35

wiem, że temat odkopuje i nie wiem czy sobie już z tym poradziłeś, ale na innym forum było napisane, żeby pobrać wtyczkę do Firefoxa i powinno działać pobieranie:
Wtyczka do Firefoxa
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych