Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zapytanie o najlepszą pocztę e-mail

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 karaokman

karaokman
  • Użytkownicy
  • 51 postów

Napisano 06 październik 2010 - 11:14

Witam forumowiczów. Mam pytanie, a właściwie prośbę o radę jak w temacie. Szukam jakiejś pewnej, bezspamoviagrowej, najlepiej polskiej poczty z możliwie dużą pojemnością i wielkością załączników, a najlepiej jeszcze czymś do zarządzania tym plikami na poczcie, jakiś miniFTP czy coś... Ktoś coś poleca? Z góry dzięki!
  • 0

#2 Mateusz

Mateusz

Redaktor naczelny

• Administratorzy
  • 1541 postów

Napisano 07 październik 2010 - 08:31

Chodzi Ci o darmową pocztę?:) Bo takiej chyba nie ma ;)
  • 0
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl :) Zapraszamy!

#3 karaokman

karaokman
  • Użytkownicy
  • 51 postów

Napisano 07 październik 2010 - 16:22

O darmową. A co, mówisz, że takie rzeczy to tylko w Erze :) ? Porównywałem sobie wczoraj te polskie portalówki i najbliżej tego czego szukam było chyba WP, jesteś w stanie mi powiedzieć, czy solidni są?
  • 0

#4 Mesmerize

Mesmerize
  • Użytkownicy
  • 602 postów

Napisano 07 październik 2010 - 16:27

Darmowa i spełniająca te warunki to może być jedynie jak masz kolegę, który ma swój serwer i postawił sobie na nim pocztę :)
  • 0
"Nie chcę być bardziej, ani mniej zapamiętany, niż drzewo przy drodze." - S.T.
Dołączona grafika

#5 magik092

magik092
  • Użytkownicy
  • 1555 postów

Napisano 07 październik 2010 - 17:43

Dokładnie.
FTP'ka w mailu za darmo chyba nie znajdziesz:p
Jak szukasz porządnej skrzynki to polecam produkt Google (Gmail). Korzystam, polecam, jestem zadowolony :)
  • 0

Dołączona grafika

#6 Mesmerize

Mesmerize
  • Użytkownicy
  • 602 postów

Napisano 07 październik 2010 - 17:53

magik092, zgadzam się z Tobą i też używam, ale maks. rozmiar załącznika to chyba 20MB, albo i mniej..
  • 0
"Nie chcę być bardziej, ani mniej zapamiętany, niż drzewo przy drodze." - S.T.
Dołączona grafika

#7 infor7

infor7
  • Użytkownicy
  • 115 postów

Napisano 07 październik 2010 - 18:17

FTP na mailu można zrobić "sztucznie". Wysyła się plik przez ygoow`a na swój mail i pobiera go przez ten sam program tzw. P2M. Limitem jest tylko wielkość całkowita skrzynki.
  • 0

#8 karaokman

karaokman
  • Użytkownicy
  • 51 postów

Napisano 08 październik 2010 - 19:13

magik092, zgadzam się z Tobą i też używam, ale maks. rozmiar załącznika to chyba 20MB, albo i mniej..

No właśnie sprawdziłem - 25 MB, trochę kruchawo...

Z tym ftp, to chodzi mi mniej więcej o coś takiego:

http://poczta.bloog....ml?ticaid=5b06c
  • 0

#9 specu

specu
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 10 październik 2010 - 15:12

z gmaila jestem ogólnie zadowolona ale z racji małych załączników właśnie zrobiłam sobie "pracowniczą" na wp. I mini ftp jest xD
  • 0

#10 przemciok

przemciok
  • Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 12 październik 2010 - 09:29

Polecam zakupić sobie domenę za 1 zł, postawić na jakimś komputerku serwerek i dowolnie sobie taką pocztę konfigurować. Ewentualnie nawet bez serwera, home i inne firmy do domeny dorzucają pocztę.
  • 0

#11 wrkilu

wrkilu
  • Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 16 marzec 2011 - 23:49

W takim razie ja polecam pocztę www na kemi.pl. Twoim mini ftpem będzie tam aktówka jaką dają w panelu.. super , poczta pojemna bo 10GB.. załączniki po 100MB więc możesz tam wrzucać co chcesz. Poza tym wlaśnie bez reklam, 2 adresy email! , wybór z 40 domen , no super -_-, fakt że odpłatna xD , coś za coś .. :P
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych