Zapytanie o najlepszą pocztę e-mail
Started by karaokman, 06 Oct 2010 11:14
10 replies to this topic
Posted 06 October 2010 - 11:14
Witam forumowiczów. Mam pytanie, a właściwie prośbę o radę jak w temacie. Szukam jakiejś pewnej, bezspamoviagrowej, najlepiej polskiej poczty z możliwie dużą pojemnością i wielkością załączników, a najlepiej jeszcze czymś do zarządzania tym plikami na poczcie, jakiś miniFTP czy coś... Ktoś coś poleca? Z góry dzięki!
Posted 07 October 2010 - 08:31
Chodzi Ci o darmową pocztę? Bo takiej chyba nie ma
Dołącz PCFoster.pl na Facebooku: http://www.facebook.com/pcfosterpl Zapraszamy!
Posted 07 October 2010 - 16:22
O darmową. A co, mówisz, że takie rzeczy to tylko w Erze ? Porównywałem sobie wczoraj te polskie portalówki i najbliżej tego czego szukam było chyba WP, jesteś w stanie mi powiedzieć, czy solidni są?
Posted 07 October 2010 - 16:27
Darmowa i spełniająca te warunki to może być jedynie jak masz kolegę, który ma swój serwer i postawił sobie na nim pocztę
"Nie chcę być bardziej, ani mniej zapamiętany, niż drzewo przy drodze." - S.T.
Posted 07 October 2010 - 17:53
magik092, zgadzam się z Tobą i też używam, ale maks. rozmiar załącznika to chyba 20MB, albo i mniej..
"Nie chcę być bardziej, ani mniej zapamiętany, niż drzewo przy drodze." - S.T.
Posted 07 October 2010 - 18:17
FTP na mailu można zrobić "sztucznie". Wysyła się plik przez ygoow`a na swój mail i pobiera go przez ten sam program tzw. P2M. Limitem jest tylko wielkość całkowita skrzynki.
Posted 08 October 2010 - 19:13
magik092, zgadzam się z Tobą i też używam, ale maks. rozmiar załącznika to chyba 20MB, albo i mniej..
No właśnie sprawdziłem - 25 MB, trochę kruchawo...
Z tym ftp, to chodzi mi mniej więcej o coś takiego:
http://poczta.bloog....ml?ticaid=5b06c
Posted 10 October 2010 - 15:12
z gmaila jestem ogólnie zadowolona ale z racji małych załączników właśnie zrobiłam sobie "pracowniczą" na wp. I mini ftp jest
Posted 12 October 2010 - 09:29
Polecam zakupić sobie domenę za 1 zł, postawić na jakimś komputerku serwerek i dowolnie sobie taką pocztę konfigurować. Ewentualnie nawet bez serwera, home i inne firmy do domeny dorzucają pocztę.
Posted 16 March 2011 - 23:49
W takim razie ja polecam pocztę www na kemi.pl. Twoim mini ftpem będzie tam aktówka jaką dają w panelu.. super , poczta pojemna bo 10GB.. załączniki po 100MB więc możesz tam wrzucać co chcesz. Poza tym wlaśnie bez reklam, 2 adresy email! , wybór z 40 domen , no super , fakt że odpłatna , coś za coś ..
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users