Skocz do zawartości

Zdjęcie

Format

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sandra

Sandra
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 03 wrzesień 2010 - 19:20

Mój problem wygląda następująco...
Jakiś czas temu miałam formata całego komputera, mam wgranego windowsa xp. Po jakimś czasie od sformatowania zaczęły dziać mi się dziwne rzeczy i nie wiem jaki może być tego powód. Np. drukarka działa, ale w ogóle nie drukuje (dzień po formacie drukowała, wszystko było ok, dopiero niedawno się zepsuło). Drukarka jest dobra, sprawdzałam na innym komputerze. Ponadto komputer nie wyszukuje nowego sprzętu, nie mogę też stalować np. sterowników do innej drukarki. Zauważyłam też, że komputer się zawiesza tak, że nie można z nim nic zrobić i trzeba zresetować. Dodam jeszcze, że na początku wyskakiwały mi też jakieś komunikaty z opery, że niby jakiś błąd czy coś i kazało mi uruchomić jakiś program, żeby się go pozbyć (nazwy nie pamiętam, był to jakiś skrót, kilka liter).
Czy jedynym ratunkiem jest kolejny format?
  • 0

#2 morticore

morticore
  • Użytkownicy
  • 292 postów

Napisano 04 wrzesień 2010 - 09:23

Najpierw zrób dokładne czyszczenie kompa CCleanerem oraz i zobacz w Panelu sterowania, czy w drukarkach i faksach nie masz ustawionego wstrzymaj drukowanie.
  • 0

#3 Sandra

Sandra
  • Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 04 wrzesień 2010 - 17:53

wyczyściłam wszystko, ale drukarka nadal nie drukuje czyli problem został. To jest tak, że ten dokument do wydruku kasuje się z listy drukowanych zanim ona zacznie drukować. Chyba po prostu zrobie znowu formata.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych